Weddingplanner inhuren, wij zeggen doen!

Supertof! Jullie gaan trouwen! Na het romantische aanzoek begint het grote avontuur dat het plannen van jullie bruiloft heet. Voor veel aanstaande bruidsparen is het de eerste keer en al snel zien ze door de bomen het bos niet meer. Wanneer we kennismaken met nieuwe bruidsparen geven we graag enkele tips mee, aangezien we als bruidsfotografen al heel wat bruiloften hebben meegemaakt. Wie nóg beter tips en ondersteuning kan bieden is echter een gespecialiseerde weddingplanner. En laten wij nou kennis hebben gemaakt met een hele toffe, enthousiaste weddingplanner, die net gestart is in Nederland! Maak kennis met Romee van Passionate Weddings. Romee heeft eerst als weddingplanner in de VS gewerkt, supertof natuurlijk! Wij stelde haar enkele vragen.

Weddingplanner inhuren voor je bruiloft

Wat is het gekste/tofste/meest bijzondere wat je in de VS hebt meegemaakt op weddingplanner gebied?

Het meest bijzondere dat ik heb meegemaakt is dat ik assistent-weddingplanner was bij een bruiloft die echt bizar veel geld heeft gekost. Ik denk zomaar een paar honderd duizend dollar.
Dit bruidspaar had een groot gedeelte van een eiland afgehuurd, waardoor zij hier de hele dag fantastisch met hun gasten konden vertoeven. Het eiland had namelijk zoveel mooie verschillende plekjes waardoor de gasten telkens weer verrast werden door een nieuwe aanblik.
De styling was overal, maar dan ook echt overal tot in de puntjes verzorgd. Zo heb ik het nog nooit gezien! Het bruidspaar had vier verschillende fotografen, twee videografen, een team van hostesses, levende standbeelden en meerdere live bands ingehuurd. Het was echt zo groots uitgepakt!

Bruidsboeket met veldbloemen aan het strand

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een weddingplanner?

Er zijn heel veel redenen om een weddingplanner in te huren!
Een daarvan is het feit dat de bruidsparen alleen maar de leuke dingen hoeven te doen tijdens het plannen van de bruiloft. De tijdrovende dingen nemen wij namelijk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan al het mailcontact met de leveranciers. Wij houden daarnaast alles in de gaten; van budget tot aan het tijdsverloop tot aan de bruiloft. Op deze manier kunnen de bruidsparen eigenlijk alleen maar genieten van de voorbereidingstijd en wordt de mogelijk stressvolle periode weggenomen (voor zo ver mogelijk uiteraard).
Verder hebben wij als weddingplanners natuurlijk al behoorlijk wat ervaring en kunnen wij ook veel vraagstukken beantwoorden & onzekerheden wegnemen. Doordat we ook veel connecties hebben binnen de trouwbranche kunnen we goed inschatten welke leverancier goed bij welk bruidspaar zou passen.
And last, but not least: het feit dat je ook gelijk een ceremoniemeester hebt! Ik vind namelijk dat de ervaring van de gasten net zo perfect moet zijn als dat van het bruidspaar. Dus laat je vrienden & familie vooral genieten op de dag zelf!!

Polaroid oldskool camera foto

Op welke manier probeer je je te onderscheiden van andere weddingplanners?

Uiteraard door te zijn wie ik ben, ik probeer met mijn persoonlijkheid bij te dragen aan een positieve ervaring voor bruidsparen, daarnaast heb ik de ‘true wedding experience’ in het leven heb geroepen.
Dit houdt in dat ik meerdere verrassingsmomenten tijdens de samenwerking met het bruidspaar verzorg. Denk hierbij aan het opgevouwen zwaantje op het hotelbed of aan het chocolaatje op het kussen bij een hotelovernachting. Die kleine geluksmomentjes, die extraatjes: die doen het hem! Geluk zit immers in de kleine dingen 🙂

Betaalbare weddingplanner inhuren voor je bruiloft

Hoe ziet de perfecte bruiloft er voor jou uit?

Mijn perfecte bruiloft….Oei, das een lastige vraag! De perfecte bruiloft houdt voor mij in dat we lekker veel in de buitenlucht zijn! Een ceremonie met uitzicht op het water; of dat nou op het strand is of op een mooie locatie aan een water maakt me niet uit. Daarnaast is de fotoshoot ook lekker in de natuur! In de weilanden, in de duinen of op het strand! Gewoon lekker vrij kunnen bewegen en spontane foto’s maken. Verder moet de receptie en het avondeten ook op een plek zijn met een schitterend uitzicht om te kunnen genieten van de mooie zonsondergang. Uiteraard horen hier ook de belangrijkste elementen bij: de familie & vrienden om ons heen, genietend van elkaar, lekker eten & drinken de hele dag door.
Om de dag goed af te sluiten een goed feestje waar heerlijk gedanst wordt door de goede muziek van de DJ.
En ohja… uiteraard wil ik ook hier de verrassingselementjes in verwerken….dus die zouden er ook genoeg voor de gasten zijn!

Willen jullie ook een weddingplanner inhuren voor jullie bruiloft? Check de website van Passionate Weddings, ze heeft namelijk een toffe openingsactie! Hebben jullie dag al helemaal gepland? Romee is ook in te huren als ceremoniemeester, zodat je je tijdens jullie bruiloft nergens druk over hoeft te maken.

Comments

comments

Menu