Trouwreportage in de Petruskerk in Amsterdam

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Rotterdam of deze bruidsreportage bij Het Heerenhuis in Middenbeemster. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Op 12 juli mochten we naar ons vertrouwde Amsterdam om een trouwreportage te maken voor Betty en Maran. Een heerlijk jong stel en duidelijk echte familiemensen, tijdens de voorbereidingen heerste er namelijk al een gezellige drukte, hartstikke leuk om het zo samen te beleven! Zelfs de oma’s waren van de partij.

Na de voorbereidingen van de bruid en bruidegom en hun eerste ontmoeting, gingen we op weg naar het Westerpark voor een korte fotoshoot om daarna snel op weg te gaan naar de Petruskerk voor de ceremonie. Familie en vrienden verzamelden zich terwijl het bruidspaar nog even kon ontspannen voor het ‘echte werk’.

De ceremonie zat boordevol heerlijke humor en er werd dan ook flink gelachen. Vervolgens mocht er natuurlijk uitbundig worden getoast en heerlijk taart worden gegeten. En toen was het helaas al weer tijd voor ons om te gaan, maar we hebben er vertrouwen in de dat Betty en Maran er nog een fantastisch feest van hebben gemaakt!

trouwreportage Amsterdam voorbereidingen

voorbereidingen bruiloft bruidsfoto

Trouwreportage_Amsterdam9

oma bruid bruidsfoto

bruid spiegel trouwfoto

bruid en oma trouwreportage

Trouwreportage_Amsterdam14

Trouwreportage_Amsterdam16

bruidsboeket trouwfoto

beloved fotograaf trouwreportage

Petruskerk amsterdam trouwen bruidsreportage

Trouwreportage_Amsterdam26

Trouwreportage_Amsterdam28

Trouwreportage_Amsterdam29

trouwen petruskerk amsterdam kus bruidspaar

Comments

comments

Menu