Trouwreportage in Langedijk

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Rotterdam of deze bruidsreportage bij Huis de Voorst in Eefde. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

31 augustus was de grote dag van Niels en Jessica en wij mochten hun trouwreportage maken! ´s Ochtends vroeg vertrokken we naar hun woning om de voorbereidingen van Jessica vast te kunnen leggen, meestal loopt de spanning aardig op, maar deze bruid was nog volledig ontspannen!

Na De Ontmoeting, vertrokken we naar het natuurgebied Geestmerambacht, waar je niet alleen leuke bruggetjes en prachtige bomen ziet, maar ook Schotse Hooglanders. Wij vonden ze best imposant van zo dichtbij, maar deze stoere bruid liet zich niet imponeren door de grote hoorns.

De huwelijksvoltrekking vond plaats in het prachtige, monumentale Regthuys in Landeijk. Hierna vertrok het bruidspaar en aanhang naar d´Olifant in Heerhugowaard waar we nog foto´s maakten van het diner en het begin van hun knallende huwelijksfeest, wat vast nog tot in de late uurtjes duurde 😉

Bruidsfotografie2

Bruidsfotografie8

Bruidsfotografie11

Bruidsfotografie14

Bruidsfotografie13

Bruidsfotografie19

Bruidsfotografie20

Bruidsfotografie21

Comments

comments

Menu