Trouwreportage in Hoofddorp en Heemstede

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Rotterdam of deze bruidsreportage bij Het Heerenhuis in Middenbeemster. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Op 3 juli mochten we een trouwreportage maken voor Marcelle, Abel en mini-Moyo. Marcelle is dol op dieren en ontmoette Abel tijdens een safari in Zimbabwe. Al snel werden de twee verliefd en van het één kwam het ander, van een baby tot trouwen!

‘s Ochtends mochten we eerst op weg naar Hoofddorp, daar legde Micha de voorbereidingen van Abel vast en ik ging op weg naar het huis van Marcelle en Abel om daar bij de voorbereidingen van Marcelle en haar bruidsmeisjes te zijn.

Na de eerste ontmoeting tussen Marcelle en Abel, werd er nog even snel contact gelegd met de familie in Zimbabwe via Skype, om vervolgens op weg te gaan voor de fotoshoot. Het weer zat echter niet bepaald mee! Het was de bedoeling om foto’s te maken bij een spotters plaats, helaas was het er erg grauw en waren de vliegtuigen moeilijk te zien. Op weg naar het Haarlemmermeerse bos dus maar en hopen op droog weer!
Eenmaal daar aangekomen was het gelukkig droog en konden we (dankzij de gevallen regen!) mooie foto’s maken bij restaurant Vork & Mes, waar ze een prachtige waterwand hebben.

De ceremonie vond plaats bij het Cruquius Gemaal in Heemstede en startte met prachtige live-muziek. Wat heerlijk als je muzikale familieleden hebt! De ceremonie was klein en intiem en iedereen genoot.
Na de taart (cake pops en muffins) en toast, was het tijd voor ons om weer te gaan. Heel veel geluk Marcelle, Abel en straks ook mini-Moyo!

Trouwreportage Heemstede schoenen en bruidegom

Trouwfoto aankleden bruid

Bruidsfoto bruidegom auto

Bruidsfotografie in de regen

Trouwreportage regen haarlemmermeerse bos

Bruidspaar onder water bruidsfoto

Haarlemmermeerse bos fotoreportage

Trouwreportage_Heemstede25

Beloved fotografie bruidsreportage

Hond op je bruiloft

Live muziek bruiloft Heemstede

Trouwreportage_Heemstede43

Comments

comments

Menu