Trouwreportage in Amsterdam en Landgoed Waterland

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Scheveningen of deze bruidsreportage bij Huis de Voorst in Eefde. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Om als bruidsfotograaf (of in ons geval bruidsfotografen) aanwezig te mogen zijn op een huwelijk, is iets heel bijzonders. Wanneer je echter een trouwreportage mag maken voor een dierbaar iemand, is dat wel extra speciaal.

Toen Ludwien me vertelde dat ze ging trouwen en mij daarbij als bruidsfotograaf wilde hebben, voelde ik me zeer vereerd en wilde het uiteraard graag voor haar doen. En tja, Micha en ik zijn als bruidsfotografie duo net als Bassie en Adriaan. Zie je Floortje gaan, dan komt Micha er ook aan 😉 Ludwien en Michiel zouden dus op hun huwelijksdag vergezeld worden door twee bruidsfotografen.

De weersvoorspellingen voor de huwelijksdag van Ludwien en Michiel zagen er niet al te zonnig uit en toen het ‘s ochtends tijdens de voorbereidingen bij de bruid thuis, begon te regenen, steeg te spanning. Het thema van de bruiloft was echter blauw, een blauwe lucht hoorde daar dus eigenlijk wel bij.

Eenmaal op de Bosbaan in Amsterdam, waar de bruid en bruidegom elkaar zouden ontmoeten, waren de laatste druppels gelukkig gevallen en bleef er een grijs bewolkte lucht over. Nog steeds geen superweer voor ons bruidspaar, maar gelukkig droog voor de fotoshoot! Met een lekkere lounge stoel, was het extra comfortabel voor de bruid en bruidegom 😉

Na de fotoshoot was het tijd om naar Landgoed Waterland te gaan in Velsen-Zuid, waar het weer toch eindelijk aansloot bij het thema van de dag, een stralend blauwe lucht! Het bruidspaar kon elkaar buiten het ja woord geven op deze schitterende trouwlocatie.

Na de huwelijksvoltrekking, aan het einde van de middag, werd het pas echt genieten voor ons als bruidsfotografen. De laagstaande zon gaf een prachtig licht wat heerlijke foto’s opleverde.
En in de avond waren we natuurlijk even geen bruidsfotograaf meer, maar konden we moe maar voldaan genieten als gast van dit prachtige bruidspaar!

Van harte gefeliciteerd Ludwien en Michiel!

Trouwreportage5

Trouwreportage8

Trouwreportage9

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (10)

Trouwreportage19

Trouwreportage20

Trouwreportage21

Trouwreportage22

Trouwreportage26

Trouwreportage28

Trouwreportage29

Comments

comments

Menu