De leukste trouwpakkentrends van 2014

Een bruidegom heeft tegenwoordig bijna net zoveel te kiezen als een bruid, als het gaat om trouwkleding. Wanneer je een trouwpak op maat laat maken word je waarschijnlijk overspoeld door de vele mogelijkheden. Niet alleen de kleur en het soort stof zijn een keuze, maar denk ook aan de stiksels, de knopen, het gilet, de stropdas, je sokken, schoenen, corsage?
We hebben gemerkt dat het afgelopen jaar veel bruidegommen deze creatieve uitdaging zijn aangegaan. We hebben de leukste, mooiste, meest bijzondere creaties van het jaar voor jullie op een rijtje gezet ter inspiratie!

Blauw

De trendkleur was absoluut blauw dit jaar, vaak in combinatie met andere mooi kleuren, zoals hier subtiel aan de binnenkant van het jasje. Ook tof om de kleur terug te laten komen in de schoenen en/of sokken!

Bruidegom pak bloemen aan de binnenkant huis de voorst

Bruidsfotograaf huis de voorst eefde schoenen bruidegom

Trouwen bij viva lanterne

Fotoshoot bruidsfotograaf kma breda

Bijzondere corsages

Een bijzondere corsage op je trouwpak kan het helemaal afmaken, je kunt lekker knallen met kleur, of een persoonlijk detail toevoegen.

Trouwfoto detail Oss

Bruidsfotografie Alphen aan den rijn pak en corsage

Kleurrijke corsage bruidegom bruidsfotografie

Speciale details

En dan zijn we er natuurlijk nog niet, want je kunt nog veel meer toevoegen/aanpassen aan je pak. Denk aan een persoonlijke manchetknoop, een speciale stropdas knoop, tekst in je pak of kraag, een gewaagd gilet, gebruik je fantasie!

Bruiloft bijzonder manchetknoop bruidegom bruidsfoto

Stropdas bruidegom bruidsfotografie utrecht

Bruidsreportage_Rotterdam_Koetshuis_09

Bruidsfotograaf Enkhuizen zuiderzeemuseum bijzonder gilet bruiloft

We zijn heel erg benieuwd welke trends we in 2015 tegen gaan komen!

Comments

comments

Menu