Trouwfoto op hout

Je mooiste trouwfoto(‘s) op unieke wijze aan de muur

Het is natuurlijk heerlijk om je trouwalbum erbij te pakken en even heerlijk weg te zwijmelen en terug te denken aan jullie mooiste dag. Nog leuker is het om elke dag naar een kunstwerk van jullie samen te kijken, een viering van jullie liefde. Met een handgemaakte foto op hout haal je een uniek en persoonlijk stuk in huis.

Handgemaakt op gerecycled hout

Doordat de foto met de hand over wordt gezet op prachtig, gerecycled hout, krijgt jullie foto een warme, karakteristieke uitstraling. Elke foto en elk kunstwerk is uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op om je wensen door te spreken.

Foto verzameling

Zo’n trouwfoto opgedeeld in meerdere vlakken ziet er natuurlijk heel gaaf uit, maar wat dat je van een verzameling van stukken hout met je favoriete trouwfoto’s? Je kunt ze strak naast elkaar hangen of verspreid over je muur, maak er een echte eyecatcher van!

Wat kost een foto op hout?

De kosten voor een foto op hout zijn op aanvraag, aangezien er zoveel verschillende mogelijkheden zijn en we graag afstemmen op jullie wensen. We geven echter graag een indicatie, de foto in het voorbeeld is overgebracht op stukken hout van ongeveer 20 x 20 cm, waarmee het kunstwerk uitkomt op een formaat van 40 x 60 cm. De kosten voor een stuk als dit bedragen €225,-
Wil je ook je favoriete trouwfoto(‘s) op hout? Neem dan contact met ons op!

Menu