Jullie gaan trouwen, dat is natuurlijk niet zomaar iets! Het is de bedoeling dat het de mooiste dag van jullie leven gaat worden, maar dat kan aardig wat spanning met zich meebrengen. Hoe zorg je dat je toch ontspannen bent en lekker relaxed van je dag kunt genieten?

Alles op een rijtje

Zorg ervoor dat je al je wensen en ideeën op een rijtje hebt en kies een ceremoniemeester of een weddingplanner. Je ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie je op jullie trouwdag geen zorgen hoeven te maken over de planning en je kunt er vanuit gaan dat je ceremoniemeester eventuele kleine problemen adequaat oplost.

Lekker relaxen voor je trouwdag

Ga de dag voor (of een paar dagen voor) jullie trouwdag lekker iets ontspannends doen. Iets waar jij van houdt, lekker uit eten, naar de sauna, het theater, etc. En geniet ondertussen van het heerlijke vooruitzicht van jullie bruiloft.

Laat het los

Je dag loopt zoals hij loopt, laat het los en geniet ervan. Want, zo langzaam als de tijd tot aan jullie trouwdag duurde, zo snel gaat de tijd op jullie trouwdag zelf. Gelukkig kun je er met mooie foto’s, vervolgens nog elke dag van nagenieten 😉

Ontspannen op je trouwdag

Comments

comments

Menu