Tofste trouwlocaties van 2015

Het jaar is bijna voorbij en het is tijd om terug te blikken op een geweldig jaar vol hele toffe bruiloften! We zien zoveel gave dingen en we maken onwijs veel mee, dat we graag met jullie delen wat we het allertofst vonden. Wie weet kunnen we jullie inspireren ๐Ÿ™‚
We trappen af met de trouwlocaties die wij het afgelopen jaar het tofst vonden.

Paviljoen Puur in Diemen

Paviljoen Puur in Diemen is absoluut รฉรฉn van onze favorieten, we mochten er het afgelopen jaar meerdere bruiloften vastleggen (en volgend jaar komen we er gelukkig weer!) en elke keer was het genieten. Als bruidsfotograaf kunnen we ons ei helemaal kwijt hier. We vinden de combinatie van de stoere bunkers en het mooie groen heel erg gaaf. Je kunt er heerlijk buiten trouwen en helemaal vergeten dat je in Diemen bent. Wat ook heel fijn is aan deze trouwlocatie is dat de organisatie heel erg relaxed is, zo hoef je op een wisselvallige dag bijvoorbeeld niet ‘s ochtends al te beslissen of je binnen of buiten wil trouwen, dat kan zelf 5 minuten voor de ceremonie nog!

Mooiste trouwlocatie 2015 paviljoen puur diemen

Beste mooiste trouwlocatie 2015 paviljoen puur diemen

Buiten trouwen bij paviljoen puur diemen in de lente

Buiten trouwen in de avond bij paviljoen puur diemen beste trouwlocatie 2015

Mooiste trouwlocatie 2015 paviljoen puur

Mooiste trouwlocatie 2015 om buiten te trouwen paviljoen puur diemen

Deining aan Zee in Castricum

Er hoort eigenlijk altijd een strandlocatie in onze top 3, want we zijn dol op de sfeer van een strandbruiloft. Bij Deining trouw je echt midden op het strand met de wind in je haren en het zand tussen je tenen ๐Ÿ™‚ We hadden tijdens deze toffe Ibiza style bruiloft echt even het idee niet meer in Nederland te zijn!

Ibiza wedding bruiloft trouwlocatie deining aan zee beste van 2015

Beste trouwlocatie van 2015 castricum deining aan zee

Beste strand trouwlocatie 2015 deining castricum

Beste strand trouwlocatie 2015 deining castricum

 

Comments

comments

Menu