Hoe kun je er als bruidspaar aan bijdragen dat je straks een album vol onwijs gave, mooie foto’s hebt?
Allereerst is het belangrijk om goed je wensen te bespreken. Wat spreekt je zo aan in onze foto’s, wat willen jullie graag wél en wat juist niet? Wat zouden mooie locaties zijn om dit te bereiken?
als fotografen denken we hier natuurlijk heel erg actief in mee, maar we vinden het ook heel belangrijk dat de foto’s reflecteren wie jullie zijn.

Tijdens het maken van de foto’s is het vooral belangrijk om lekker te ontspannen, doen alsof wij er niet bij zijn en genieten van jullie momenten samen. Dát levert de mooiste foto’s op!

De locatie

Wat betreft de locatie van jullie fotoshoot kun je aan een aantal dingen denken. Zo is het belangrijk dat het een locatie is die bij jullie als bruidspaar past. Houden jullie van wandelen in de natuur? Of zijn jullie meer stadsmensen? Het zou gek zijn om als bruidspaar dat houdt van de natuur, een fotoshoot te doen in een ‘rauwe’, industriële setting. Andersom werkt dat natuurlijk precies hetzelfde.

Wat betreft de locatie is het ook handig om rekening te houden met de afstand tot jullie huis en de trouw-/feestlocatie. Om jullie dag zo ontspannen mogelijk te houden, is het prettig om niet te lang te hoeven reizen naar jullie fotoshoot locatie, tenzij jullie heel ruim de tijd hebben. Je kunt immers niet ‘relaxed’ op de foto staan als je je ondertussen druk maakt over de tijd.

Wat neem je mee?

Naast praktische zaken die je mee kan nemen tijdens een fotoshoot (pleisters, lak voor wanneer je een ladder in je kous krijgt ;), extra make-up voor een touch up, etc.), kan het leuk zijn om iets persoonlijks mee te nemen of om aan de slag te gaan met gekke accessoires. Wil je graag foto’s waarbij jullie in het gras liggen of op een boomtak/-stronk zitten? Dan is het meenemen van een dekentje geen gek idee.

Bruidsfotografie_wat_neem_je_mee

Comments

comments

Menu