Sponsor van Cycle for Plan: Stijlvolle Trouwkaarten

Stijlvolle Trouwkaarten: Wat ons betreft de place to be als het gaat om trouwkaarten en Save the Date kaarten! We zijn dan ook ontzettend blij dat Stijlvolle Trouwkaarten ons steunt in de strijd tegen kindhuwelijken in Vietnam.

Huwelijksuitnodigingen voor jullie grote dag

Stijlvolle Trouwkaarten heeft een heel groot aanbod met veel verschillende ontwerpen, van trendy tot klassiek en alles is naar wens aan te passen. Je kunt zelfs helemaal zelf jullie trouwkaarten ontwerpen! Het is natuurlijk ontzettend tof om jullie trouwkaarten helemaal aan te laten sluiten bij de stijl van jullie bruiloft. Of misschien komen jullie op de website van Stijlvolle Trouwkaarten zo’n gaaf ontwerp tegen, dat jullie de bruiloft aan laten sluiten bij de trouwkaart 🙂
Wil je de mooiste trouwkaart in het echt zien? Met de code STIJLVOL kun je een gratis proefdruk aanvragen.

Stijlvolle trouwkaarten huwelijksuitnodiging stijlvol handlettering

Save the Date kerstkaart

Dit jaar lanceert Stijlvolle Trouwkaarten weer een splinternieuwe collectie Save the Date kerstkaarten die gegarandeerd een ereplekje in de huiskamers van dierbaren krijgt.

Uniek in Nederland
Hélemaal bijzonder is dat sinds dit jaar enkele Save the Date kerstkaarten in het assortiment matchen met de trouwkaarten. Wel zo leuk namelijk om al het drukwerk in één stijl te houden.

Wel verloofd, maar nog geen trouwdatum?
Stijlvolle Trouwkaarten heeft ook gedacht aan de toekomstige bruidsparen van wie de trouwdatum nog niet bekend is en heeft ook rekening gehouden met pasgetrouwde stellen.
Naast de kerstkaarten Save the Dates biedt Stijlvolle Trouwkaarten namelijk ook kerst verlovingskaarten en kerst bedankkaartjes aan.

Tussen maart en november 2017 trouwen?
In de regel stuur je de Save the Date kaart vier maanden tot een jaar vóór de bruiloft. Trouwen jullie tussen maart en november volgend jaar? Dan zijn de feestdagen een geweldig moment om een Save the Date te versturen!

Save the dat kerstkaar stijlvolle trouwkaarten trouwen in 2017

Save the Date kerstkaart editie
Vier jaar geleden lanceerde de webshop voor het eerste dit concept. Niet verwonderlijk dat ze gelijk al zo’n succes waren, want hoe speciaal is het om dierbaren rondom de meest liefdevolle dagen van het jaar te verblijden met zo’n bijzondere boodschap en kerstwens in één?

Comments

comments

Menu