Spieren voor Spieren Gala 2014

Op 5 april was het 10e Gala van Spieren voor Spieren bij Hotels van Oranje en ik (Floortje) mocht daar fotograaf zijn! Wat een ontzettend mooie avond en een bijzondere ervaring. Het is geweldig om te zien hoe iedereen zich inzet voor spierzieke kinderen. De avond was gevuld met optredens van onder andere Glennis Grace, Hind, Jan Smit, zandtovenaar Gert van der Vijver en een prachtige act van Kami-Lynne. Ondertussen werd er geld opgehaald voor de stichting, onder andere door middel van een veiling onder leiding van Christie’s veilingmeester Benthe Tupker.

Een hoogtepunt van de avond was de benoeming van Truus en Louis van Gaal tot ere ambassadeurs. Vervolgens kreeg Truus van Gaal ook nog eens een Koninklijke onderscheiding en werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Ik vond het heel mooi en bijzonder om dit emotionele moment vast te mogen leggen.

De uiteindelijke opbrengst van de avond was overweldigend, maar liefst 1 miljoen euro! Deze opbrengst komt ten goede aan de oprichting van een nieuw expertise centrum voor één van de meest voorkomende progressieve spierziekten bij kinderen, Duchenne. De 10e editie van het Spieren voor Spieren Gala was dus een groot succes en ik vond het super om er bij aanwezig te mogen zijn!

Spieren voor Spieren Gala vlaggen Spieren voor Spieren Gala 2014 hotels van oranje Hotels van Oranje gala diner Spieren voor Spieren Gala Kami-Lynne aerial hoop act Kami-Lynne Spieren voor Spieren act met hoepel Spieren voor Spieren Gala hotels van Oranje 2014 Optreden Spieren voor Spieren Gala 2014 Ere ambassadeurs Truus en Louis van Gaal Spieren voor Spieren 2014 Koninklijke onderscheiding Truus van Gaal Spieren voor Spieren 2014 Veiling Spieren voor Spieren Gala 2014 Schilderij veiling Spieren voor Spieren hotels van oranje Gert van der Vijver zandkunstenaar Spieren voor Spieren Gala Hind optreden Spieren voor Spieren gala 2014 Glennis Grace optreden Spieren voor Spieren Gala 2014 Opbrengst Spieren voor Spieren gala 2014

Comments

comments

Menu