Sponsor van Cycle for Plan: Restaurant de Prins in Buren

Als bruidsfotografen zetten we ons in voor de strijd tegen kindhuwelijken, in maart gaat Floortje zelfs 400 kilometer door Vietnam fietsen ten behoeve van deze strijd. We vinden het extra tof dat we in deze strijd ook gesteund worden door één van onze bruidsparen en dan nog wel door Milou en Bas, de hoofdpersonen van één van de meest memorabele bruiloften!

Bruidsreportage met je honden fotoshoot bruiloft buren gelderland

Restaurant de Prins in Buren

Samen zijn Milou en Bas inmiddels de eigenaren van restaurant de Prins in Buren, waar we inmiddels natuurlijk ook al een bezoekje aan hebben gebracht. Wat een geweldig plekje hebben ze aan het water! We hebben er heerlijk gegeten terwijl we genoten van het uitzicht en lachten om de kinderen die in het water speelden.

hotel restaurant de prins in buren buiten

hotel restaurant de prins in buren terras zomer

De Prins is echt the place to be en we genieten telkens weer van de toffe teksten die Milou op hun krijtbord schrijft, de heerlijke gerechten die we op Instagram voorbij zien komen (ga ze volgen!) en de toffe acties die ze bedenken. Zo hebben ze ‘Heel Buren Bakt’ georganiseerd en in de zomer een geweldige Rubberbotenrace!

hotel restaurant de prins in buren beste sfeer gezellig

hotel restaurant de prins in buren terras zonnig drankje gin tonic

hotel restaurant de prins in buren lunch broodje zalm lekker

Ga vooral eens een keer langs bij de Prins en volg ze op Facebook (www.facebook.com/deprinsburen) en Instagram (www.instagram.com/deprinsburen!

Comments

comments

Menu