Alvast opwarmen met een Loveshoot!

Ten huwelijk gevraagd tijdens de feestdagen? Gefeliciteerd! Je staat aan de start (of misschien zit je er al middenin) van een hele leuke periode; alle voorbereidingen voor jullie grote dag!
Er komt een hoop bij kijken, vaak meer dan je van tevoren had verwacht. Onder andere natuurlijk save the dates en uiteindelijk trouwkaarten versturen. Je kunt het extra persoonlijk maken door hierbij een foto van jullie te gebruiken, maar een loveshoot is natuurlijk ook gewoon een mooie manier om jullie liefde te vieren en alvast op te warmen voor de fotoshoot tijdens de bruidsreportage.

Een voordeel tijdens een loveshoot is dat je niet aan één plek of gebied gebonden bent (tijdens je bruiloft wil je toch graag een fotolocatie die op een handige afstand ligt), de loveshoot kan plaats vinden waar jullie maar willen, misschien is er een speciale mooie plek die van betekenis is voor jullie.

Een ander voordeel is natuurlijk dat je tijdens een loveshoot alvast een beetje bekend raakt met onze werkwijze en iets beter weet wat je van onze bruidsreportages kan verwachten.
Wij vinden het in ieder geval supergezellig en warmen graag op voor het trouwseizoen met loveshoots!

Loveshoot in Hoorn

Loveshoot haven van hoorn fotograaf

Loveshoot voor je trouwkaart hoorn bruidsfotograaf

Loveshoot bij de haven in Hoorn zwart wit foto

Loveshoot in Amsterdam

Loveshoot Amstelpark met fiets

Loveshoot westerpark Amsterdam

Loveshoot fotograaf Amsterdam zwart wit closeup

Loveshoot aan de grachten van Amsterdam

Loveshoot Amstelpark Amsterdam

Comments

comments

Menu