Nieuw duurzaam demo trouwalbum

Wat heerlijk om zo’n prachtig pakketje met de post te krijgen! Het werd weer tijd voor een nieuw demo trouwalbum. Het is altijd leuk om zo’n album samen te stellen en dan vol spanning te wachten op het eindresultaat.

Ontmoet ons duurzame trouwalbum met eco-lederen omslag! Deze keer in een iets ander formaat dan we meestal bestellen, namelijk in 25 x 25 centimeter. En we moeten zeggen, dat is eigenlijk een heel mooi handzaam formaat!

Het album is prachtig afgewerkt en de foto’s knallen echt op het mooie fine art papier. We staan dan ook voor 100% achter onze duurzame albums. We begrijpen dat een trouwalbum een aardige investering is, maar hoe mooi is het om samen met jullie album oud te worden en er bij belangrijke momenten nog eens in te kijken, bijvoorbeeld samen met kinderen en/of kleinkinderen. Ik stel me altijd voor hoe zij vragen zullen stellen over alle bijzondere, grappige en emotionele momenten in het album.

En wij? Wij kijken over 25 jaar ook weer eens in dit album en denken dan aan alle toffe bruiloften die we hebben meegemaakt en alle lieve mensen die we hebben ontmoet!

Duurzaam trouwalbum met ecoleder

Comments

comments

Menu