Mooiste trouwlocaties van 2016

Ieder jaar maken we weer een mooi overzicht van toffe trouwlocaties in Nederland waar we bruidsreportages hebben mogen maken. En wat zijn we weer op gave plekken geweest dit jaar! Het was weer lastig om een keuze te maken.
Wat dit jaar opviel was dat er weer veel bruidsparen buiten wilden trouwen, geweldig! Zelfs bij wat slechter weer kan dit prima, onder bijvoorbeeld een prachtige tent.
Laat je inspireren en ga je op één van deze plekken trouwen? Dan zijn we er natuurlijk graag bij om toffe foto’s voor jullie te maken 🙂

De Vreemde Vogel in Vlaardingen

Toen Linda en Vincent ons vertelden dat ze gingen trouwen bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen waren we direct enthousiast! We kenden de unieke Bed & Breakfast namelijk al van televisie en wisten dat het een onwijs inspirerende trouwlocatie zou zijn. Linda en Vincent hadden ook nog eens het geweldige idee om er een festival bruiloft van te maken, yay!! De Vreemde Vogel is de perfecte locatie voor een buitenbruiloft en de setting is uniek, je vindt er onder andere een vliegtuig, gigantische struisvogel caravans en een heuse raket!
Al met al een locatie waar we graag naar terugkeren 😀

bruidsfoto met vliegtuig bruidsreportage de vreemde vogel vlaardingen

trouwen in vlaardingen trouwlocatie de vreemde vogel bruidsreportage festival

festivalbruiloft de vreemde vogel vlaardingen bruidsreportage wedstock

trouwen bij de vreemde vogel trouwlocatie vlaardingen festivalbruiloft bruidsreportage trouwfotograaf

wedstock festivalbruiloft buiten trouwen de vreemde vogel vlaardingen bruidsreportage

De Kleine Melm in Soest

Trouwen in een boothuis, hoe tof is dat! De Kleine Melm in Soest is een ontzettend sfeervolle locatie waar je je hele trouwdag terecht kunt of bijvoorbeeld alleen voor je diner en feest. Het boothuis met al het hout ziet er heel erg tof uit en het feit dat het aan het water gelegen is (logisch natuurlijk bij een boothuis ;)) maakt het natuurlijk extra gaaf. We hebben in ieder geval ontzettend genoten van de bruiloft van Nelleke en Mark in Soest!

Bruidspaar proost champagne kleine melm soest trouwen

Trouwlocatie receptie diner feest kleine melm soest bruidsfotografie

Bruidspaar zaklopen oudhollandse spelen bruiloft bruidsreportage trouwfotograaf

Lachende bruidegom kleine melm soest bruidsreportage

Paviljoen Puur in Diemen

Trouwlocatie Paviljoen Puur in Diemen blijft een favoriete trouwlocatie van ons. We genieten elke keer weer van de prachtige, rustige omgeving, alsof je middenin een natuurgebied zit. Dat terwijl je er vanaf de ring A10 binnen enkele minuten bent, ideaal! Buiten trouwen bij Paviljoen Puur is iets magisch, maar ook binnen is het er prachtig stijlvol. De combinatie van de rauwe bunkers, het romantische groen en de moderne architectuur van het Paviljoen blijven we zo ontzettend gaaf vinden. Gelukkig weten we al dat we er volgend jaar weer naartoe mogen!

mooiste trouwlocatie trouwen bij paviljoen puur zomer

High tea bruiloft trouwen bij trouwlocatie paviljoen puur diemen fort diemerdam

bruidspaar foto van boven liggend in het gras paviljoen puur diemen fort diemerdam

bruidsfotografie trouwen trouwlocatie paviljoen puur diemen buiten

Feest openingsdans bruiloft trouwlocatie paviljoen puur diemen fort diemerdam trouwreportage

Het Rijk van de Keizer in Amsterdam

We waren al een tijd nieuwsgierig naar het Rijk van de Keizer, een trouwlocatie in Amsterdam, vlakbij Halfweg. Afgelopen zomer was het eindelijk zo ver en mochten we de kleurrijke bruiloft van Marlies en Nico vast gaan leggen, gaaf! Hun ceremonie vond plaats op een prachtige zomerdag in het amfitheater van het Rijk van de Keizer. Iedereen zat op vrolijk gekleurde kussentjes en het bruidspaar had de trouwlocatie aangekleed met 1000 gekleurde origami kraanvogels, wow! Ook de binnenlocatie bij het Rijk van de Keizer is heel gaaf en zelf bij regen kun je er droog en toch tussen het groen trouwen. Een aanrader dus!

kleurrijke kraanvogel bruiloft rijk van de keizer amsterdam bruidsreportage

de kus bruiloft trouwen buiten rijk van de keizer amsterdam trouwlocatie bruidsreportage

rijk van de keizer amsterdam trouwlocatie toost receptie buiten bruidsreportage

bruidsreportage amsterdam rijk van de keizer receptie

Comments

comments

Menu