De mooiste trouwlocaties van 2014

Het jaar is bijna om, tijd voor ons om weer even rustig adem te halen na een druk trouwseizoen vol toffe bruiloften. Tijd voor Sinterklaas met onze twee dochters (en vaak vroeg ons bed uit moeten omdat de dames zo snel mogelijk naar hun schoentjes willen ;)), de peuterverjaardag voorbereiden van onze jongste (die al begint te stuiteren bij het horen van het woord verjaardag), ons hoofd breken over wat we nu weer voor recept uit moeten proberen tijdens het kerstdiner (en ik ben niet bepaald een keukenprinses, dus dat komt voornamelijk op Micha aan). Tussen al die heerlijke hectiek door, hebben we gelukkig ook tijd om niet alleen veel nieuwe bruidsparen te ontmoeten, maar ook om terug te kijken op het afgelopen seizoen. De komende weken laten we jullie het mooiste van alles zien van de bruidsreportages van 2014, de mooiste bruidsboeketten, de mooiste trouwpakken, de mooiste DIY projecten, etc.

We trappen af met de mooiste drie trouwlocaties waar we afgelopen jaar zijn geweest, in willekeurige volgorde 🙂

Strandclub Naturel in Scheveningen

We zijn nou eenmaal dol op strandbruiloften, zeker bij zo’n toffe trouwlocatie als strandclub Naturel in Scheveningen. Als bruidsfotografen worden we helemaal blij van het witte interieur en het vele licht, daarnaast staat de omgeving natuurlijk garant voor een relaxte sfeer, zelf bij stormachtig weer zoals het geval was tijdens de bruiloft van Summer en Heine.

Mooiste trouwlocatie aan het strand scheveningen

Trouwen in scheveningen strand

Huwelijk beachclub naturel scheveningen

Bruidsreportage strand scheveningen als het waait

Viva Lanterne in het Zuid-Limburgse Wahlwiller

Is dit nog wel Nederland? Dachten we, toen we richting de trouwlocatie Viva Lanterne reden, midden tussen de Limburgse heuvels bij een pittoresk dorpje. Ook deze trouwlocatie wordt gekenmerkt door een zeer relaxte sfeer, je kunt je familie lekker laten overnachten en overdag kan er lekker gesprongen worden op de trampoline in de grote tuin. Je hoeft er niet ver te gaan om prachtige foto’s te maken, wat een geweldig landschap!

Trouwlocatie zuid limburg viva lanterne

Receptie trouwlocatie viva lanterne wahlwiller zuid limburg

Unieke trouwlocatie zuid limburg viva lanterne buiten trouwen

Fotoshoot bruiloft viva lanterne wahlwiller zuid limburg

Landgoed te Werve in Rijswijk

Wat zo tof is aan Landgoed te Werve als trouwlocatie is dat het eigenlijk middenin de bewoonde wereld ligt en tóch het gevoel geeft dat je ergens ver weg in een idyllisch plaatsje bent. Je kunt er fijn de hele dag vertoeven, ceremonie, diner, feest en natuurlijk een fotoshoot in de prachtige omgeving!

Trouwen bij landgoed te werve bruidsfotograaf

Huwelijk trouwen landgoed te werve rijswijk

Fotoshoot landgoed te werve rijswijk trouwen bruidsfotografie in de herfst

Feest bruiloft trouwen bij landgoed te werve rijswijk

Comments

comments

Menu