De mooiste bruidsboeketten van 2014

Heb je inspiratie nodig op het gebied van bruidsboeketten voor je bruiloft in 2015? Wij hebben de mooiste bruidsboeketten van 2014 op een rijtje gezet. Het is bij het kiezen van een bruidsboeket uiteraard van belang om je te laten adviseren door een bloemist, sommige bloemen zijn alleen in bepaalde seizoenen beschikbaar of zijn buiten hun seizoen een stuk duurder. Andere tips die je in je achterhoofd kunt houden:

  • Zorg dat het boeket mooi bij je jurk past, niet alleen qua kleur maar ook qua vorm.
  • Wil je je boeket graag bewaren? Let dan op welke bloemen je kiest, bloemen waar veel vocht in zit, zoals tulpen, lelie’s, chrysanten, zijn slecht te drogen en gaan snel rotten. (Pioen)rozen en hortensia’s bijvoorbeeld, zijn daarentegen prachtig te drogen.
  • Houd er rekening mee dat je een boeket een groot gedeelte van de dag bij je draagt, misschien wil je dan liever niet een te zwaar boeket.
  • Kies bloemen waar je zelf iets mee hebt en maak het boeket persoonlijk.

Kleurenpracht

Zelf word ik er altijd helemaal vrolijk van, deze heerlijke, kleurrijke boeketten. Een dergelijk boeket past geweldig bij een zonnige voorjaars- of zomerdag. Het staat natuurlijk helemaal tof wanneer je bruidegom een mooi blauw pak aan heeft dat aansluit bij je boeket. Lekker knallen!

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_05

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_04

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_02

Speels met groen

Hou je meer van zachtere, romantische tinten, maar houd je het wel graag een beetje speels en los? Dan weten deze boeketten je misschien te inspireren. Door het vele groen dat in de boeketten is gebruikt en de losse manier van binden, zijn dit mooie frisse bruidsboeketten.

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_07

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_10

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_06

Romantische rozen

Rozen doen het altijd goed! En pioenrozen, daar ben ik stiekem toch wel verliefd op 🙂 De zachte kleuren van de rozen in deze boeketten, maken ze extra romantisch en zacht.

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_08

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_11

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_09

Persoonlijke touch

Tot slot kan deze niet ontbreken in het rijtje mooiste bruidsboeketten. Deze bruid droeg de hele dag haar oma bij zich aan het boeket, zodat haar oma toch deel uit kon maken van haar mooie dag. Een persoonlijke touch als deze maakt een bruidsboeket extra bijzonder!

Bruidsboeket_trends_bruidsfotografie_03

Comments

comments

Menu