Loveshoot in de lentezon bij Bergen aan Zee

We hielden de weersvoorspellingen angstvallig in de gaten, deze loveshoot was al lang geleden ingepland, maar het weerbeeld zag er niet goed uit. Gelukkig hoefde we de loveshoot niet te verplaatsen, want in de loop van de middag kwam dan toch de zon tevoorschijn!

Ilse en Jeffrey wilden graag hun 5 jarig samenzijn vieren met deze fotoshoot in het prachtige bos- en duingebied bij Bergen aan Zee. We hebben heerlijk een paar uur rondgelopen en zijn gestopt bij een aantal prachtige plekjes om foto’s te maken. Het was geweldig om hun liefde voor elkaar te zien en vast te leggen en te horen over hun leven samen en hun plannen voor de toekomst. Graag willen ze iedere vijf jaar hun liefde en leven vast laten leggen door middel van een fotoshoot, superleuk! En uiteindelijk zouden ze ook absoluut willen trouwen. Samen dromen ze over een bruiloft in het buitenland, bijvoorbeeld in Italië in het prachtige Toscane. Wij zeggen, goed plan!

Loveshoot fotografie bergen aan zee Loveshoot liefde fotografie bergen aan zee Loveshoot bergen aan zee in de lente fotograaf Loveshoot door bruidsfotograaf in Bergen aan Zee Dromen van een bruiloft in Toscane Italië loveshoot Fotoshoot fotografie bergen aan zee Samen dromen over trouwen in toscane loveshoot bergen aan zee Loveshoot fotografie door een bruidsfotograafie in de duinen bergen aan zee Beloved fotografie loveshoot fotograaf bergen aan zee Beloved fotografie loveshoot fotoshoot bergen aan zee Samen dromen van trouwen in toscane Italië aan zee bij Bergen Bergen aan zee strand loveshoot fotografie

Comments

comments

Menu