De leukste DIY creaties van 2014

We zijn als bruidsfotografen natuurlijk gek op mooie styling op een bruiloft, maar het wordt wel extra speciaal en origineel wanneer er wat ‘DIY’ (Do-It-Yourself) aan te pas is gekomen. Het absolute toppunt het afgelopen jaar vonden we de creaties van Mari-Isabel en Ralph, zij gebruikte hun te gekke spijkerpatronen als huisstijl bij hun kleurrijke bruiloft. Bekijk hier de blogpost over hun bruiloft. Wil je zelf ook zulke gave spijkerpatronen gebruiken op je bruiloft? Neem dan contact met ons op voor meer info 🙂

Uniek diy wegwijzer bruiloft spijkerpatroon

Spijkers slaan bruiloft bruidsfotograaf viva lanterne

Originele styling huisstijl bruiloft spijkerpatroon

Ook Hester en Jasper waren heel creatief geweest voor hun bruiloft. Met name dit enveloppenkistje vind ik helemaal te gek! Onwijs leuk om zelf te maken en helemaal aan te passen aan het kleurenpalet van je trouwdag. En wat dacht je van de toffe ‘ringdrager’ die ze hebben gemaakt? Bekijk hier de volledige blogpost over hun bruiloft.

diy hartjes en box voor bedankjes met tassels

Originele ringdrager hout stronk bruidsfoto

Summer en Heine hebben bij hun strandbruiloft ook zeer veel aandacht geschonken aan de styling, met zowel DIY elementen als decoratie die zij via Back to Style en Weddingdeco hadden aangeschaft. De taarttopper was zelfs een DIY project op de trouwdag zelf, wat een supertof idee met die polaroids! En wat een plezier om ze te maken 🙂 Ook had het bruidspaar leuke goodiebags gemaakt voor hun gasten om als bedankje mee naar huis te nemen. Lees hier de volledige blogpost over hun bruiloft.

Originele taarttopper met polaroid bruiloft aan het strand

Origineel gastenboek bruiloft stenen beschrijven

Bedankjes bruiloft goodiebags kraftpapier

Comments

comments

Menu