Kleurrijke bruidsreportage in Nijverdal

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Rotterdam of deze bruidsreportage bij Kasteel Geldrop. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Woensdag 8 mei mochten we al vroeg uit de veren om een lange reis te maken naar het mooie Nijverdal. Toen we aankwamen brak net het zonnetje door, een goed begin van de dag! Ik zette Micha af bij het ouderlijk huis van bruidegom Rik, deze was zich heel ontspannen aan het voorbereiden. Zelf ging ik op weg naar Saskia, en zoals meestal het geval, was er bij de bruid iets meer spanning 😉

Na aankomst van Rik was de spanning al snel als sneeuw voor de zon verdwenen en konden we op weg naar oma’s huis voor een fotoshoot onder de prachtige bloesemboom. Verder was er nog tijd voor een lekker potje schommelen en wat goocheltrucs van Rik. Van zoveel lol en foto’s maken krijg je natuurlijk honger, dus was het tijd voor een lekker broodje kroket (yummie!!!) bij een nichtje. Even een goede bodem leggen voor de ceremonie in het gemeentehuis (of de grot zoals Rik het noemde ;)) en vervolgens de inzegening in de Regenboog kerk.

Het feest werd vervolgens voortgezet op de Holterberg, hier waren alle kinderen uit Saskia’s klas uitgenodigd. Ze gaven een prachtig optreden en maakte de kleurrijke dag compleet toen ze samen met Saskia en Rik ballonnen in alle kleuren van de regenboog de lucht in lieten gaan.

Tijd voor ons om weer aan de reis terug te beginnen en wat een toeval, onderweg zagen we een prachtige regenboog!

Bruidsreportage_Nijverdal (4)

Bruidsreportage_Nijverdal (6)

Bruidsreportage_Nijverdal (7)

Bruidsreportage_Nijverdal (8)

Bruidsreportage_Nijverdal (9)

Bruidsreportage_Nijverdal (12)

Bruidsreportage_Nijverdal (13)

Bruidsreportage_Nijverdal (14)

Bruidsreportage_Nijverdal (16)

Bruidsreportage_Nijverdal (19)

Bruidsreportage_Nijverdal (21)

Bruidsreportage_Nijverdal (22)

Bruidsreportage_Nijverdal (24)

Bruidsreportage_Nijverdal (27)

Bruidsreportage_Nijverdal (29)

Bruidsreportage_Nijverdal (30)

Bruidsreportage_Nijverdal (31)

Bruidsreportage_Nijverdal (33)

Bruidsreportage_Nijverdal (34)

Bruidsreportage_Nijverdal (37)

Comments

comments

Menu