Gastenboek met een beetje jeugdsentiment

Bij het ontdekken van Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje ging ik meteen terug in de tijd. De tijd dat ik zelf met een overdreven meisjesachtig exemplaar alle klasgenootjes af ging en zelf ook ijverig in de boekjes van andere schreef. Hoe leuk ik het altijd vond om te ontdekken wat voor vragen er in een vriendenboekje stonden en om er over na te denken wat ik zou antwoorden.
Nu is er ook een meer moderne variant van het vriendenboekje, leuk voor je bruiloft!

origineel gastenboek bruiloft trouwen vriendenboekje

Het maken van een vriendenboekje gaat heel makkelijk bij mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl, je kunt zelf een boekje samenstellen en vrienden via e-mail uitnodigen om het in te vullen. Het geheel kan gepersonaliseerd worden met foto’s en een unieke inleiding. Zodra het boekje klaar is wordt het gedrukt en opgestuurd.

Het lijkt ons een leuke manier om het gastenboek op een bruiloft vorm te geven, bijvoorbeeld door een laptop of tablet klaar te zetten voor de gasten, zodat ze het boekje direct in kunnen vullen, maar gasten kunnen ook van tevoren een uitnodiging krijgen om hun pagina in te vullen.
Ben je zelf ceremoniemeester en dus een vriendje of vriendinnetje? Dan is het natuurlijk een onwijs leuk cadeau om stiekem in te laten vullen en vervolgens op de bruiloft zelf cadeau te geven.

In het filmpje hieronder kun je zien hoe het werkt…

Comments

comments

Menu