2 Fearless Photographers Awards, YAAYYYY!!!

Het was al een tijdje een droom van ons, een Fearless Award winnen. Fearless Photographers is een verzameling van internationale topfotografen en elk kwartaal worden er awards uitgereikt aan de fotografen met de beste foto’s. Er zijn zoveel ontzettend goede bruidsfotografen die zoveel verschrikkelijk goede bruidsfoto’s maken, dat het heel veel betekent om in het rijtje van award winners te mogen staan. Deze ronde zijn er meer dan 15,000 bruidsfoto’s ingezonden en daaruit zijn 185 foto’s gekozen door een jury van internationale topfotografen.

Jullie kunnen begrijpen dat wij een gat in de lucht sprongen toen we erachter kwamen dat we allebei een Fearless Award hebben gekregen!!! We hoopten er allebei heel erg op om dit jaar een award in de wacht te slepen en we vinden het dan ook extra leuk en bijzonder dat we tegelijkertijd onze eerste Fearless Award hebben gekregen. We zijn heel erg trots op elkaar en nu hoeven we ook even geen ruzie te maken wie er nou de beste is natuurlijk, haha 😉

Fearless Photographers award top bruidsfotograaf winning

Grandma! The emotion of a sweet smooch between generations is hard to resist, especially in a context as tradition- and family-laden as a wedding. The directional lighting and black & white presentation bring the contrasting skin and hair textures to the fore in a soft, flattering way.
– from the Editors of Fearless Photographers

Fearless Photographers award winning photo bruidsfotograaf top bruidsfotografie nederland

You’ve got to love the exuberance of this bride—don’t we all want a little extra taste of that yummy cake? The bright tones add to the cheerful and irreverent feel of the image, while subtle framing elements in the background constrain the composition around her face and gesture.
– from the Editors of Fearless Photographers

Comments

comments

Menu