De favoriete foto’s van onze bruidsparen

Als bruidsfotografen zijn we elke dag bezig met fotografie. Ook wanneer we niet aan het fotograferen of nabewerken zijn, we bekijken altijd alles met ons fotografisch oog (en hart :)). Regelmatig praten we samen over wat we belangrijk vinden in onze fotografie en wat voor foto’s ons aanspreken. We hebben daar dan ook best een duidelijk beeld van. We houden van journalistieke beelden, van het laten zien van emoties, maar ook van verhalen. Daarnaast maken we heel graag lol en laten we humor graag terugkomen in onze beelden. We denken dat dit goed terug is te zien in de verzameling van onze favoriete foto’s van 2015 die we hebben gemaakt.

We waren echter ook wel erg nieuwsgierig naar welke foto’s de favorieten van onze bruidsparen zijn en waarom. We hebben dan ook aan een aantal van onze bruidsparen gevraagd hun favoriete foto op te sturen. Een moeilijke keuze voor velen!

Mooi licht in het bos fotoshoot hoorneboeg hilversum trouwen

Lonneke en Brian vonden het erg lastig om te kiezen, maar deze foto hebben ze gekozen als favoriet. Ze trouwden in het prachtige bos bij Hoorneboeg in Hilversum.

“We vonden het echt heel erg lastig om te kiezen, achter iedere foto zit weer zo’n andere emotie en herinnering! Toch zijn we het er allebei over eens dat dit onze favoriete foto is. Wanneer we ernaar kijken, moeten we ook altijd lachend terug denken aan dat Brian mij naar dit plekje tilde, omdat mijn schoenen telkens weg zakten. Ook laat de foto zo duidelijk zien waarom wij in het bos wilden trouwen: de rust, de puurheid, en de bijzondere schoonheid van de natuur. Geweldig dat jullie dat hebben weten te vangen op deze foto (en vele anderen!). En ook al waren jullie natuurlijk in de buurt om deze foto te maken, het voelde echt als een heerlijk intiem momentje met z’n tweeën.”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

Gekke humor bruidsfotografie gelderland

Ook Milou en Bas vonden het lastig om een foto te kiezen, dus hebben ze er maar wat meer gekozen 😉 Dit is de favoriete foto van bruid Milou, waar ze samen met haar zus opstaat. Ook voor ons is het één van de favoriete foto’s, misschien omdat we zelf ook twee dochters hebben 🙂

“Van deze foto zouden ze echt een ansichtkaart moeten maken met de tekst; ‘sometimes being a sister is even better than being a princess’.”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

Bruid wordt weggegeven buiten trouwen bij de olmenhorst in lisserbroek

Amber en Michiel, die trouwden bij Landgoed de Olmenhorst en zo’n tof appeltjes thema hadden, hebben deze foto als favoriet gekozen. Al vonden ze het wel erg moeilijk: “Zoooo dan vraag je ons wat! 1 foto kiezen van een dag die van zichzelf één groot hoogtepunt is..We hebben er wel even wat tijd
aan moeten besteden maar zijn er uit. Voor nu. Morgen zou het zomaar weer een andere foto kunnen zijn ;)”

Waarom deze foto (op dat moment in ieder geval :P) de favoriet is?
Michiel: “Deze foto is voor mij erg bijzonder omdat ik voor dit moment niet heel zenuwachtig was maar vooral in een soort gelukzalige waas zat. Tot dat moment dat de muziek aan gaat en je je toekomstige vrouw over dat pad naar je toe ziet wandelen. Toen kwam die muziek keihard binnen en kreeg ik toch echt wel een traan van blijdschap ik mijn ogen. Dat punt erna is trouwens ook fantastisch: Ambers vader verteld met een lach op zijn gezicht dat hij appelmoes van me maakt als ik Amber niet goed behandel.Een geintje (hoop ik ;))..”

Amber: “Ik vind hem mooi omdat ik met de twee belangrijkste mannen van mijn leven op de foto staat. Het is ook het moment waar ik al die tijd naar toe heb geleefd en dat besef je dan op die weg naar het portaal met Michiel die daar dan staat te wachten. Ik liep te hard door mijn enthousiasme maar wilde dat eigenlijk niet omdat ik echt van het moment wilde genieten. Ik zei daar trouwens ook tegen mijn vader dat hij wel wat gemeens moest zeggen tegen Michiel als hij mij weg gaf. Dat heeft ie dus gedaan ;).”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

first look bruidspaar trouwfotograaf grootebroek

Eén van de favoriete foto’s van Rianne en Cris, zij trouwden bij het Twiskerslot in Twisk. Ook wij vinden de eerste ontmoeting altijd een erg mooi moment!

“Dit is één van onze favoriete foto’s omdat dat zo’n super mooi moment was dat we elkaar voor het eerst zagen in zijn pak en mijn jurk, emo;)”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

Fotoshoot op je bruiloft bij chateau marquette heemskerk

Dit is de favoriete foto van Ilse en Bernd, zij trouwden bij Chateau Marquette in Heemskerk. Wat een geweldige dag was het en wat een lol hadden we samen met de schapen 😉

“Dit is onze favoriete foto, omdat deze nog steeds het romantische, sprookjesachtige gevoel oproept van onze bruiloft die nog steeds als een droom voelt!”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

Bruidsreportage met je honden fotoshoot bruiloft buren gelderland

Nog een favoriete foto van Milou en Bas die hun huwelijksfeest in Buren vierden. Hun ‘kinderen’ speelden natuurlijk ook een belangrijke rol, wat een heerlijke gekkerds 😉

“Onze favoriete foto van ons samen (want ja, we hebben elkaar ook een paar keer gezien die dag), is de foto met onze hondjes (als wij een stok gooien) en zij erachter aan huppelen als dartelende hertjes (lees: galopperende buffels). Die vind ik gewoon te grappig en is het toonbeeld van onze mega ontspannen dag, waarbij ik binnen 5 minuten al smerig was door één van onze bakbeesten.”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

journalistieke bruidsreportage twee bruidsfotografen paviljoen puur diemen

Eén van de favoriete foto’s van Viola en Erik Jan, zij trouwden op een prachtige avond bij Paviljoen Puur in Diemen.

“We vinden deze foto van Viola en haar getuige zo mooi omdat deze zoveel oprechtheid en geluk uitstraalt”

favoriete foto bruidspaar paviljoen puur

Dit is de andere favoriete foto van Viola en Erik Jan.

“Dit is één van onze favoriete foto’s omdat we de compositie qua achtergrond, kleur en blikken in de camera zo prachtig vinden. Een echt familieplaatje, ook al staat ons nichtje Pluk er ook op.”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

Paviljoen Puur bruiloft bellen blazen

Thyra en Michal, die ook bij Paviljoen puur trouwden, hebben deze foto als favoriet gekozen.

“Het is moeilijk kiezen, en er is er dan ook niet slechts eentje die mijn absolute favoriet is. Deze vind ik erg mooi omdat het vol blijdschap zit en we zijn omringd door mensen die ons dierbaar zijn.”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

Favoriete foto bruidspaar bruidsreportage buren

Oké, nog één foto van de trouwreportage van Milou en Bas dan 😛 Dit is de favoriete foto van Bas omdat:

“Bas zijn favoriete foto is de foto waar hij met de bloemen bij Galerie Moen vandaan stapt, beetje ‘nonchalant rondkijkend’ waarbij zijn ouders op een soort van ‘uitkijk’ staan. Ofwel, het lijkt wel een scène uit één of andere maffiafilm.”

Het hele blog van deze bruidsreportage zie je hier.

* Staat jullie favoriete foto er niet tussen? Mail me dan jullie foto en jullie verhaal, we zijn erg nieuwsgierig!

Comments

comments

Menu