Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Heb je zelf een vraag? Mail of bel ons dan of vul ons contactformulier in, we beantwoorden graag al je vragen!

Als we jullie willen boeken, hoe gaat dat dan in zijn werk?
In welke regio werken jullie?
Wat kost een bruidsreportage bij jullie?
Zijn jullie ook apart van elkaar te boeken?
Hoeveel foto's krijgen we uiteindelijk geleverd?
Wij willen ook zwart-wit foto's. Kunnen jullie die ook maken? En sepia?
Ik vind mezelf niet fotogeniek. Wat nu?
Ik meen het hoor, ik zie vreselijk op tegen het 'fotoshoot gedeelte'!
Hebben jullie nog tips voor ons?
Als we jullie willen boeken, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Eerst moeten we er natuurlijk achter komen of we nog beschikbaar zijn op de datum van jullie trouwdag. Aarzel dus niet en vul het contactformulier in of mail naar info@fotostudio2.nl. Vertel naast jullie trouwdatum ook gelijk iets over jullie zelf en hoe jullie dag eruit gaat zien, dat vinden we leuk! Indien we op jullie datum nog beschikbaar zijn plannen we een kennismakingsgesprek met jullie in. Tijdens dit gesprek kunnen jullie ons alles vertellen over jullie grote dag, over wie jullie zijn en hoe jullie ideale bruidsreportage er uit zou moeten zien. Daarnaast vertellen wij natuurlijk ook wat over onszelf en onze werkwijze. Na afloop van het gesprek sturen we jullie een officiële offerte en kunnen jullie er nog even over nadenken of jullie ons als bruidsfotograaf op jullie trouwdag willen hebben. Is dat het geval, dan zetten we het natuurlijk gauw vast in onze agenda!

In welke regio werken jullie?

Wij wonen zelf in Hoorn maar zijn werkzaam in heel Nederland en daarbuiten 🙂 We brengen binnen Nederland geen reiskosten in rekening.

Wat kost een bruidsreportage bij jullie?

Dat is afhankelijk van hoeveel uur jullie ons willen boeken. Op deze pagina kun je een overzicht vinden van onze tarieven. Een bruidsreportage is al mogelijk vanaf 975,- euro.

Zijn jullie ook apart van elkaar te boeken?

Bruidsreportages maken we áltijd met z’n tweeën. We zijn inmiddels al 14 jaar samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. We vullen elkaar aan, en dan niet alleen omdat we allebei vanuit een andere hoek kunnen fotograferen, maar ook omdat we allebei op onze eigen manier fotograferen en allebei weer andere dingen zien.

Floortje is wel apart te boeken voor loveshoots en bijvoorbeeld gezinsreportages en newborn fotoshoots en willen jullie verhuizen? Micha is te boeken voor interieurfotografie 😉

Hoeveel foto's krijgen we uiteindelijk geleverd?

Dit is onder meer afhankelijk van het aantal uur dat jullie ons geboekt hebben. Want hoe meer uur we geboekt zijn hoe meer foto’s we kunnen maken. Na afloop van de trouwreportage maken we een heel strenge selectie van de foto’s en bewerken deze onder andere na op kleur en contrast. Het aantal foto’s dat we uiteindelijk in hoge resolutie leveren ligt meestal tussen de 250 en 350.

Wij willen ook zwart-wit foto's. Kunnen jullie die ook maken? En sepia?

Wij leveren altijd een mix van kleur en zwart-wit foto’s. Foto’s waarvan wij denken dat ze sterker zijn in zwart-wit, maken wij zwart-wit. 🙂 Sepia doen we niet, dit past niet in onze stijl, net als selectieve kleur 😉

Ik vind mezelf niet fotogeniek. Wat nu?

Tja, dan houdt het op… Nee hoor, geen probleem natuurlijk! Iedereen is voor ons fotogeniek. We zijn de hele dag in jullie buurt. En maken foto’s van details, van jullie, van de gasten, van de locatie. Op een gegeven moment zie je onze camera niet eens meer en juist die momenten leveren vaak de mooiste foto’s op.

Ik meen het hoor, ik zie vreselijk op tegen het 'fotoshoot gedeelte'!

Veel bruidsparen vinden het best spannend om samen op de foto te gaan, soms gevoed door spannende verhalen van andere getrouwde stellen. Het is tenslotte niet iets wat je dagelijks doet en wat gaat er nou eigenlijk gebeuren? Eén ding kunnen we jullie vertellen, we hebben een hekel aan stijf geposeerde foto’s en ‘camera smiles’. We zullen je dus niet vragen om je hoofd een tikje schuiner te houden, een verlangende blik te geven of je meest spontane glimlach te laten zien. Dat kan namelijk bijna niemand! En blij word je er ook niet van. Bij onze fotoshoots draait het daarom om ontspanning, even samen een uurtje genieten van elkaar voordat de ceremonie begint of om juist terug te kijken op de middag. Door middel van vragen en opdrachtjes die we aan jullie geven ontstaat er vanzelf een fijne en ontspannen sfeer. Wanneer je met een lach op de foto staat, is het dan ook omdat jullie het op dat moment ook écht leuk hadden!

Hebben jullie nog tips voor ons?

Geniet! Geniet van jullie prachtige dag. Geniet van jullie gasten, van de locatie, van het moment en vooral van elkaar. En let vooral niet op ons. Dan zorgen wij er ondertussen voor dat jullie ook na de bruiloft nog eens kunnen nagenieten van deze bijzondere dag.

Menu