DIY: Stafjes met gehaakte hartjes

Onlangs legde we in ons blog uit hoe je hartjes kunt haken om je bruiloft te stylen. Deze gehaakte hartjes kun je natuurlijk ophangen of combineren met de bedankjes voor je gasten, maar je kunt er ook deze gave stafjes mee maken.

Wat je nodig hebt? Eerst de gehaakte hartjes natuurlijk, de uitleg hiervoor kun je hier vinden. Verder heb je stokjes nodig en alles waar je je stafjes maar mee wilt versieren, verschillende linten en belletjes bijvoorbeeld.

DIY bruiloft stafjes maken

Je haakt de hartjes zoals in de andere omschrijving is uitgelegd, maar maakt het hartje niet helemaal dicht. Laat een gaatje over waar het stokje in past. Je kunt het stokje los in het hartje laten, of bijvoorbeeld met een lijmpistool vastzetten.

Wands stafjes bruiloft maken

De basis van het stafje is er al! Nu kun je het verder versieren met lintjes en belletjes. De belletjes zijn aan het lint vastgenaaid, maar bij grotere belletjes kun je een knoopje in het lintje maken.

Stafjes bruiloft versieren

Het brede lint is met een lijmpistool vastgemaakt, plak het lint eerst vast en knip daarna het hoekje eruit.

Versier de stafjes zoveel als je wil en laat je fantasie de vrij loop! Denk ook aan reepjes stof, glitters, franje, etc. Veel plezier met stafjes maken voor je bruiloft!

Bruiloft doe het zelf stafjes met hartjes maken

Comments

comments

Menu