De beste trouwambtenaren van 2015

Een trouwambtenaar speelt een belangrijke rol op jullie trouwdag. Tijdens de ceremonie wordt jullie persoonlijke verhaal verteld en teruggeblikt op jullie leven samen. Het is heel fijn wanneer dit op een persoonlijke manier wordt gedaan, zonder ‘standaard’ praatjes. Een goede, mooie, grappige, ontroerende ceremonie is er één waar nog lang over gesproken wordt (een hele slechte overigens ook ;)).

We raden altijd aan om een trouwambtenaar te kiezen die bij jullie past, of dat nu een ambtenaar van de gemeente is, of een zelfstandig trouwambtenaar. We hebben onze favorieten van het afgelopen jaar op een rijtje gezet, wie weet zit er een trouwambtenaar bij die goed bij jullie past!

Annemarie Bruning

Annemarie Bruning is een jonge, energieke trouwambtenaar en dat zagen we terug in de ceremonie die zij voor Lisette en Sjoerd verzorgde. Annemarie betrekt tijdens de trouwceremonie de gasten bij het verhaal en stelt vragen aan enkele familieleden of vrienden. Het was heel duidelijk dat iedereen volop aan het genieten was. Wat Lisette en Sjoerd zeiden over Annemarie? “Wij zochten een ceremoniespreekster die aansloot bij ons gevoel van een mooie bruiloft. Onze eis: vooral geen stoffige, oubollige, saaie en onpersoonlijke ceremonie/bruiloft. En Annemarie snapt dat helemaal!”

Annemarie Bruning ceremoniespreekste trouwambtenaar huwelijk
Trouwceremonie door annemarie bruning ceremoniespreekster

Pauline Krom

Pauline Krom was in 2005 de eerste zelfstandige trouwambtenaar van Nederland, ze heeft dus al meer dan 10 jaar ervaring! Ze verzorgde op een prachtige wijze de trouwceremonie van Viola en Erik Jan en van Annika en Huib. Pauline weet op hele mooie wijze te spreken, ook wanneer een ceremonie een beladen/emotionele kant heeft. Annika en Huib zeiden over haar “Al tijdens het kennismakingsgesprek wisten we dat zij onze ceremonie zou gaan leiden. Haar rust, haar enthousiasme en passie, en liefde voor mensen spraken ons gelijk aan. Iedereen was zeer onder de indruk van de manier waarop zij de ceremonie geleid heeft. Het was een ceremonie met een lach en een traan, precies zoals we in gedachten hadden!”

Ceremonie trouwen trouwambtenaar Pauline Krom

Daphne van den Boogaard

Daphne van den Boogaard ontmoette we op de bruiloft van Ilse en Bernd, waar ze een prachtige en persoonlijke ceremonie leidde. De specialiteit van Daphne is trouwen met je eigen ritueel. Dus heb je bijzondere ideeën voor jullie huwelijksceremonie? Dan past Daphne misschien goed bij jullie 🙂

Daphne van den Boogaard trouwambtenaar bruiloft

Jennifer Hutzezon

We hebben niet vaak zo gelachen als bij de trouwceremonie geleid door Jennifer Hutzezon. Ze maakte met haar verschijning echt een feestje van de ceremonie van Lindy en Machiel. Ze had tijdens de ceremonie zelfs een cadeautje mee voor de poezen van het bruidspaar 🙂

Jennifer Hutzezon trouwambtenaar voorburg trouwen

Comments

comments

Menu