De meest yummy bruidstaarten van 2015

We hebben het afgelopen jaar heel wat bijzondere (en erg lekkere!) bruidstaarten gezien. We hebben er een aantal op een rijtje gezet ter inspiratie!

Naked wedding cake

De naked wedding cake is helemaal hot! En natuurlijk ook erg lekker. Deze bruidstaart zat vol met heerlijk zomerfruit, yummie! Deze prachtige taart is gemaakt door Micha en Diana’s patisserie.
naked wedding cake bruidstaart met zomerfruit
Naked wedding cake bruidstaart micha en diana's zomerfruit bruiloft

Thema taart

Je kunt je bruidstaart helemaal aan laten passen aan het thema van je bruiloft. Zoals de gave bruidstaart met schelpen die we zagen op de Ibiza style bruiloft van Gerdien en Paulo. De bruidstaart van Amber en Michiel was ook prachtig in stijl met de lieve appeltjes. Thyra en Michal ten slotte, lieten hun nationaliteiten naar voren komen in hun taart (Nederlands en Pools), wat gaaf!
Bruidstaart met schelpen strand thema

Bruidstaart met schelpen zee thema bruiloft
Bruidstaart met appeltjes thema
Mooiste bruidstaarten 2015 appel thema appeltjes
Pools Nederlands bruidstaart thema
Nederlandse Poolse bruidstaart thema kleurrijk

Stoere ‘krijtbord’ bruidstaart

Deze stoere bruidstaart van Silly Bakery vonden we wel heel erg gaaf! Hij paste perfect bij het bruidspaar Milou en Bas en hij was geloof ik ook erg lekker 😉
Stoere bruidstaart krijtbord silly bakery
Fearless award winning photo bruidstaart mes aflikken bruid

Taartentafel

Tot slot is het ook erg leuk om een tafel vol met verschillende taarten te hebben op je bruiloft, zeker wanneer jullie veel gasten hebben uitgenodigd. Deze taarten kun je laten maken door vrienden en familie om het extra persoonlijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan oma’s heerlijke appeltaart!
taartentafel bruiloft gasten bruidstaart laten maken
Taartentafel op je bruiloft iedereen een taart laten maken

Comments

comments

Menu