Bruidsreportage bij het Vredeskerkje in Bergen aan Zee

Alweer bijna twee jaar geleden nam Rose contact met ons op of we beschikbaar waren voor het maken van een bruidsreportage op hun grote dag. Deze bruid heeft dan ook lange tijd kunnen genieten van alle voorpret en voorbereidingen, waarbij ze zich liet inspireren door de bruiloften op Stylemepretty.com. Na de kennismaking met Rose en Danny en hun kleine meid wisten we dat het een bijzondere dag zou worden en ook een heel gezellige! Kleine Jet zag het in ieder geval ook wel zitten 😉

Op de dag van de bruiloft zette ik Micha af in Alkmaar om de voorbereidingen van de bruidegom te kunnen vastleggen en mocht ik door naar het huis van het bruidspaar in Broek op Langedijk. Naast bruidsfotograaf mocht ik daar de rol vervullen van speelkameraadje van Jet (leuk hoor, even lekker springen op de trampoline!) en werd ik al snel voorgesteld aan ‘Floortje’, de papegaai van de buren!
Ondertussen vertelde Rose mij over haar bijzondere bruidsboeket met foto van haar oma, die er op deze manier ook een beetje bij kon zijn. Ik vind het altijd mooi hoe de mensen die niet meer aanwezig kunnen zijn, betrokken worden bij bruiloften.

De bruiloft van Rose en Danny was werkelijk een heel romantische en dat niet alleen vanwege de prachtige sprookjesjurk en het mooie bruidsboeket. Het bruidspaar zag elkaar namelijk pas voor het eerst tijdens de ceremonie in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee, waarbij ze ook nog eens hun persoonlijke geloften uitspraken. Het geheel was compleet toen ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij werd gespeeld in de kerk en Jet mee begon te zingen, daar krijg iedereen wel natte oogjes van (inclusief wij)!

Na de ceremonie werden er achter het Vredeskerkje zes witte duiven losgelaten, altijd een leuk moment voor ons als fotograaf om vast te leggen!
We sloten de bruidsreportage af met een fotoshoot in Bergen aan Zee in het bos/duin gebied. Daar gingen we op zoek met Jet naar muisjes (we moesten wel heel stil zijn ;)) en moesten we rode mieren trotseren, een groot avontuur dus! We waren net klaar toen het begon te regenen en Rose en Danny op weg konden voor hun knalfeest.

Als de lente komt,
En als ik dan verliefd ben
Mag ik dan bij jou?
Als de liefde komt,
En ik weet het zeker,
Mag ik dan bij jou?

Bruidsfotograaf Alkmaar voorbereidingen bruidegom Bruidsfotografie Broek op Langedijk Bruidsreportage Alkmaar zwart wit bruidsfoto Bruidsfotograaf Broek op Langedijk noord holland bruidsmeisje Trouwfotograaf Broek op Langedijk voorbereidingen bruid Trouwfotografie Broek op Langedijk noord holland Trouwfotograaf Broek op Langedijk noord holland bruid en bruidsmeisje Sprookjesjurk bruidsfotografie Broek op Langedijk noord holland Trouwen in het vredeskerkje bergen aan zee Bruiloft vredeskerkje bergen aan zee bruidsreportage Trouwfotografie vredeskerkje bergen aan zee Huwelijk in het vredeskerkje in Bergen aan Zee trouwfoto Bruiloft vredeskerkje Bergen aan zee noord holland bruidsfoto Confetti op je bruiloft bergen aan zee bruidsfotograaf Confetti strooien op je bruiloft bergen aan zee bruidsfotografie Duiven los laten op je bruiloft bergen aan zee bruidsfoto Trouwfotograaf duiven los laten op je bruiloft Noord Holland Trouwlocatie bergen aan zee bruidsfotografie Bruidsreportage Bergen aan zee noord holland Huwelijksfotografie bergen aan zee noord holland Bruidsmeisje in trouwauto bergen aan zee noord holland trouwreportage Trouwauto huren bergen aan zee noord holland Bijzonder bruidsboeket met foto bergen aan zee bruidsreportage Bruidsfotograaf bergen aan zee trouwpak bruidegom Fotoshoot bruidsreportage Bergen aan Zee bruidsmeisje in heide Bruidsreportage fotoshoot bergen aan zee noord holland Fotoshoot bruiloft bergen aan zee noord holland

Comments

comments

Menu