Bruidsreportage aan het strand in Kijkduin

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze toffe bruidsreportage in Buren of deze bruidsreportage in Scheveningen. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Enkele weken voor de bruiloft van Olga en Douglas, kwamen ze bij ons terecht. Al het papierwerk voor Douglas (die uit Canada komt) was geregeld en alles leek voor dit bruidspaar op z’n plek te vallen. Ze konden trouwen op de datum die ze graag wilde, aan het strand bij de geweldige strandclub People in Kijkduin en het weer was, na dagen van regen ook nog eens fantastisch!

Voor Olga en Douglas was dit allemaal echter geen verrassing, dit sprookjespaar droomde namelijk al van elkaar voordat ze elkaar leerde kennen. Hoe blij waren ze dan ook dat ze nu eindelijk mochten trouwen, in het bijzijn van Olga’s dochtertje en hun nog groeiende kindje in Olga’s buik 🙂

De bruiloft was heel ontspannen en intiem in deze ultieme ontspannende setting. Tijdens de ceremonie werd het sprookjesverhaal van het bruidspaar verteld, heel persoonlijk en mooi. En na de ceremonie mocht er natuurlijk gegeten worden van de prachtige taart. Al moesten de gasten wel een gaatje overhouden, want er volgde een uitgebreide High Tea.
Een mooie invulling voor een intieme en persoonlijke bruiloft.

strandclub people trouwfotografie taart

trouwen in strandclub people kijkduin

trouwfotograaf den haag kijkduin

bruidsfotograaf strandbruiloft

bruidsfoto strand kijkduin people

smoothie bruiloft kijkduin

bruiloft strandclub people den haag

strand kijkduin

beachclub people kijkduin foto

strand kijkduin

sluier bruid strand kijkduin

bruidsmeisje sluier bruidsfoto

bruidsfotografie beloved strand kijkduin bruidsfotograaf

dansen bruiloft bruidsfoto

zoutvaatje bruiloft geschenk

Comments

comments

Menu