Bruidsreportage Middenbeemster – Trouwen in het Heerenhuis

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Rotterdam of deze bruidsreportage bij Het Heerenhuis in Middenbeemster. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Het was de week van 29 juni erg wisselvallig weer, zouden we het droog gaan houden tijdens de bruidsreportage van Annelies en Joost in Middenbeemster? Bij aankomst stond de picknickmand al klaar, dus we hoopte het van harte!

De zonen van Annelies waren er ookal helemaal klaar voor en ook kleine Lotte kreeg een feestelijke outfit aan, een echt prinsesje en haar grote broers waren overduidelijk trots op haar. Toen iedereen gereed was gingen we op weg naar het museum Betje Wolff om daar foto’s in de achtertuin te maken. Een mooie locatie waar de jongens ook even lekker los konden op de schommel.

Na de fotoshoot konden we wandelend op weg naar het Agrarisch Museum Westerhem, eveneens met een heerlijke tuin waar het bruidspaar en de kinderen ontspannen konden picknicken. En het weer was prachtig geworden! Een lekker zonnetje, wat witte wolkjes en een prima temperatuur. Toen de buikjes weer gevuld waren, was het bijna tijd voor de ceremonie in het Heerenhuis in Middenbeemster, waar al heel wat bruidsparen Annelies en Joost voor waren gegaan, te zien aan alle oude foto’s aan de muur (leuk om naar te kijken!).

Na de ceremonie werd de ruimte direct omgetoverd, alle stoelen aan de kant en tijd voor een toast en High Tea!

Bruidsreportage Middenbeemster voorbereidingen

Bruidsreportage Middenbeemster voorbereiden

trouwreportage Middenbeemster Noord-holland

Trouwfotograaf Middenbeemster

Bruidsfotografie detail schoenen en jurk

Bruidsfotografie trouwauto

Trouwfoto Middenbeemster Betje Wolf tuin

Bruidsfoto trouwauto

Aankomst bruidspaar trouwreportage

bruidsreportage Heerenhuis

Taart en toast bruidsreportage

Comments

comments

Menu