Bruidsreportage bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

Het trouwseizoen 2015 is van start gegaan voor ons met een prachtige bruidsreportage bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Annika en Huib startte de dag in het kasteel met een intiem groepje mensen, ze konden rustig samen borrelen en dineren, want de huwelijksceremonie was in de avond gepland. Wat ons betreft een superindeling van je dag, want na de ceremonie kun je dan meteen lekker feesten!

Iedereen was uitgenodigd voor de huwelijksceremonie, dus de zaal in Kasteel de Schaffelaar vulde zich al snel. Ook de artiesten maakte zich klaar, want de ceremonie van dit bruidspaar werd begeleid door live zang. Dit maakte de ceremonie extra bijzonder en intiem! Annika en Huib spraken tijdens de ceremonie niet alleen elkaar toe, maar ook hun familieleden. Emotionele momenten waarbij bijna niemand in de zaal het droog kon houden.
Aan het einde van de ceremonie was het echter tijd voor iedereen om uit hun dak te gaan, want iedereen danste en zong op het nummer ‘happy’ (vandaar de blaadjes met ‘happy’ erop ;)).

Vervolgens was het tijd voor cupcakes, borrels en dans! De DJ op het feest was vergezeld door een saxofonist en we kunnen zeggen; dat klinkt echt onwijs tof! Een aanrader dus 🙂

Bruidsreportage barneveld voorbereidingen bruid Bruidsreportage barneveld bruidegom wacht op zijn bruid Voorbereidingen bruid trouwfotografie barneveld Bruidsfotografie voorbereidingen van de bruid Bruidsfotografie door twee bruidsfotografen barneveld Bruidsfotograaf Gelderland fotoshoot bruidspaar Landgoed de Schaffelaar bruidsreportage fotoshoot Trouwen in de lente kasteel de Schaffelaar bruidsfotografie Trouwreportage kasteel de schaffelaar bruidsfotograaf gelderland barneveld Decoratie bruiloft cake this way kasteel de schaffelaar Kasteel de Schaffelaar Barneveld bruidsfoto trouwfotograaf gelderland Trouwlocatie Gelderland Kasteel de Schaffelaar Barneveld Huwelijksdiner kasteel de Schaffelaar Barneveld Trouwen bij Kasteel de Schaffelaar Barneveld bruidsfoto Journalistieke bruidsfotografie Gelderland Kasteel de Schaffelaar Interieur Kasteel de Schaffelaar Kinderen op je bruiloft Kasteel de Schaffelaar bruidsreportage Bruidsreportage Kasteel de Schaffelaar Barneveld HappyTrouwlocatie Kasteel de Schaffelaar Barneveld Gelderland bruidsfotografieLive muziek op je bruiloft lofzangers Kasteel de Schaffelaar Emotionele trouwceremonie kasteel de schaffelaar barneveld bruidsreportage Tranen op je bruiloft trouwceremonie kasteel de schaffelaar Barneveld Trouwen op trouwlocatie kasteel de schaffelaar barneveld Huwelijksceremonie kasteel de schaffelaar bruidsfoto Gasten op je bruiloft ceremonie trouwreportage Cupcakes bruiloft in kasteel de schaffelaar gelderland bruidsfoto Zingen op je bruiloft kasteel de schaffelaar barneveld DJ en Saxofonist Boris op je bruiloft bruidsreportage Dansen op je trouwfeest dj en sax bruidsreportage Sfeer op je trouwfeest dansen muziek en bruidsfoto

Comments

comments

Menu