Bruidsreportage in Tilburg

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze toffe bruidsreportage in Buren of deze bruidsreportage in Scheveningen. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Voor de bruiloft van Jessica en Danny mochten we naar het zuiden van het land afreizen naar Gilze. Het ‘thema’ van de bruiloft was oranje, wat je overal terug zag komen; de bruidskleding, uitnodigingen, bloemen en de supermarkt C1000 waar het allemaal begon.

In deze supermarkt hebben we uiteraard ook een fotoshoot gedaan met het bruidspaar. Onwijs leuk om in zo’n alledaagse setting zo’n bijzonder stel op hun mooiste dag te mogen fotograferen. Dit terwijl de buurtbewoners ondertussen gewoon hun dagelijkse boodschappen aan het doen waren.
Vervolgens zijn we naar een andere onwijs gave locatie gereden, namelijk de leerlooierij in Oisterwijk. Een heel industriële locatie die gerestaureerd wordt, gelukkig voor ons was nog lang niet alles gerestaureerd!

Na de lunch was het tijd om naar de trouwlocatie te vertekken, het Klasse Theater in Tilburg. In de grote, sfeervolle zaal, mochten alle gasten naar de ‘voorstelling’ kijken, echt een unieke setting!
Na de receptie en de start van het diner was het voor ons tijd om weer te vertrekken, maar het bruidspaar en hun gasten hebben vast nog flink gefeest bij de Sociëteit Philharmonie in Tilburg. Dat Anti Kater Water is vast nog goed van pas gekomen 😉 Onwijs leuk ontworpen door Firma Fest, net als de gave uitnodigingen van Jessica en Danny.

Bruidsreportage gilze

schoenen bruidegom bruidsfoto

first look bruiloft gilze

first look trouwfotografie gilze

trouwen in gilze fotograaf

bruid met boekt in auto

c1000 bruidsfotografie supermarkt

trouwreportage supermarkt c1000

bruidsfoto supermarkt fotoshoot c1000

trouwfoto leerlooierij oisterwijk

trouwfotograaf oisterwijk leerlooierij

ingang klasse theater tilburg

aankomst bruiloft klasse theater tilburg

aankomst bruidspaar klasse theater tilburg

trouwen in klasse theater tilburg bruidsfotograaf

bruidsfotografie klasse theater gasten

kleine taartjes bruiloft

kinderen bruiloft tilburg

kinderen op je trouwdag tilburg

firma fest ontwerp bruiloft

vis diner bruiloft tilburg fotograaf

firma fest ontwerp anti kater water

Comments

comments

Menu