Bruidsreportage in Amsterdam

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Scheveningen of deze bruidsreportage bij Huis de Voorst in Eefde. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Anderhalve maand geleden namen Lisanne en Arne contact met ons op of we beschikbaar waren voor een bruidsreportage op 24 augustus. Ze waren pas verloofd en moesten alles snel regelen voordat ze voor twee jaar naar Singapore gaan. In zes weken tijd wisten ze een superhuwelijk in hartje Amsterdam te organiseren en wij konden er gelukkig bij zijn om het vast te leggen!

De dag begon aan de Keizersgracht waar de voorbereidingen van de bruid werden gefotografeerd en aan het Prinseneiland, waar de voorbereidingen van de bruidegom werden vastgelegd. Waar de spanning en zenuwen bij de bruid en haar naasten opliepen, was de ochtend voor Arne vooral erg ontspannen.

Na hun eerste ontmoeting onder aan de trap op de Keizersgracht, was het tijd voor de lunch en aansluitend een korte fotoshoot aan de grachten van Amsterdam. Taxi-chauffeur Mo zorgde er vervolgens voor dat we op tijd bij het West-Indisch Huis aankwamen. Daar verzamelde de gasten zich ondertussen voor de ceremonie.

Ondanks de korte voorbereidingstijd voor het huwelijk, was alles tot in de details verzorgd en was de locatie zelfs voorzien van leuke DIY versiering!
‘s Avonds werd er een knallend feest gegeven in het West-Indisch Huis waarbij meteen de voetjes van de vloer gingen, hoe aanstekelijk! Helaas zat de dag er voor ons toen weer op en restte ons alleen nog het bruidspaar een hele fijne avond te wensen. Heel veel geluk samen in Singapore Lisanne en Arne!

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (1)

Bruidsfotograaf trouwfotografie bruidsfotografie (6)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (4)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (7)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (11)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (14)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (15)

Bruidsreportage_Amsterdam (20)

Bruidsreportage_Amsterdam (22)

Bruidsreportage_Amsterdam (24)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (16)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (19)

bruidsfotograaf Amsterdam bruidsfotografie, bruiloft (20)

Comments

comments

Menu