Bruidsreportage in Amersfoort

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage bij Landgoed te Werve in Rijswijk of deze bruidsreportage in Scheveningen. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Op vrijdag 1 maart mochten we een bruidsreportage maken voor Melissa en Juan, een onwijs gezellig stel dat we al twee keer eerder hadden mogen ontmoeten. De eerste keer in Amsterdam, terwijl het water met bakken uit de hemel kwam, en de tweede keer in Amersfoort terwijl de stad zich wit kleurde. Wat zou het weer ons deze keer brengen? Gelukkig was het alleen ‘maar’ een flinke vrieskou, wat vooral voor de bruid flink bikkelen was.

Tijdens de fotoshoot, waar we de dag mee startte, opperde Juan dan ook om een patatje te gaan halen bij een snackbar in het centrum van Amersfoort. Deze actie is duidelijk typerend voor de rest van de trouwdag en voor Melissa en Juan als bruidspaar. Gewoon lekker jezelf zijn, genieten en lol hebben. Dit straalde af op iedereen om hun heen, inclusief het winkelend publiek in Amersfoort.

Na de fotoshoot was het tijd om even terug te gaan naar het huis, waar de hele familie het bruidspaar opwachtte. Iets wat heel bijzonder was, want Juan’s ouders waren voor het eerst vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Tijd dus voor veel gezelligheid, hectiek en een lekker kopje soep en een broodje knakworst tussendoor. Er werd voor ons gezorgd alsof we ook bij de familie hoorde, dankjulliewel!

De ceremonie vond plaats in de St. Rochuskapel aan het hofje van Armen de Poth, een sprookjesachtige plaats met een bijzondere geschiedenis. Na een bijzondere en emotionele ceremonie mocht het bruidspaar de klok luiden en was het tijd voor toast, taart en… feest!

Bruidsreportage_Amersfoort_1

Bruidsreportage_Amersfoort_2

Bruidsreportage_Amersfoort_5

Bruidsreportage_Amersfoort_7

Bruidsreportage_Amersfoort_9

Bruidsreportage_Amersfoort_13

Bruidsreportage_Amersfoort_17

Bruidsreportage_Amersfoort_19_2

Bruidsreportage_Amersfoort_20

Bruidsreportage_Amersfoort_21

Bruidsreportage_Amersfoort_23

Bruidsreportage_Amersfoort_26

Bruidsreportage_Amersfoort_27

Bruidsreportage_Amersfoort_28

Bruidsreportage_Amersfoort_29

Comments

comments

Menu