Bruidsreportage bij Hofstede Meerzigt in Zoetermeer

Saskia en Raoul trouwden bij het prachtige Hofstede Meerzigt in Zoetermeer omringd door hun vrienden en familie. We startten de dag bij het ouderlijk huis van Saskia in Alphen aan den Rijn, waar haar moeder en zus haar hielpen met het aantrekken van de bruidsjurk. Dit blijft altijd weer een mooi moment, de ontroerde blik van de moeder van de bruid, de liefde tussen twee zusjes, geweldig om terug te kunnen zien. Ook de vader en opa van de bruid waren geëmotioneerd bij het zien van hun mooie meisje.

Na enige tijd kwam ook de familie van Raoul aan en even later stond Saskia vol spanning te wachten op haar bruidegom. Ze zagen elkaar voor het eerst in nabijheid van hun familie en vrienden en wat een mooi moment weer, het was meteen duidelijk dat deze twee mensen héél erg veel van elkaar houden.

Na een kort moment van rust en het bewonderen van het bruidspaar, was het tijd om op weg te gaan naar Hofstede Meerzigt in Zoetermeer, waar de bruiloft plaats zou vinden en we eerst nog een fotoshoot zouden houden.
Het weer was nogal wisselvallig die dag, maar wonder boven wonder was het telkens op de juiste momenten droog, zoals tijdens de fotoshoot, het loslaten van de witte duiven en zelfs taart kon buiten aangesneden worden. Daarbij werd door de familie van Raoul feestelijk ‘Lang zullen ze leven’ in het Surinaams gezongen. Bij het diner namen we afscheid van het bruidspaar en hun gasten, maar we vertrouwen erop dat ze er een geweldige avond van hebben gemaakt!

Bruidsreportage zoetermeer voorbereidingen bruid Zwart wit bruidsfoto zoetmeer bruidsfotograaf Bruidsfotograaf Zoetermeer voorbereidingen bruid Fotoreportage bruiloft voorbereidingen bruid zoetermeer Eerste ontmoeting bruid en bruidegom bruidsreportage zoetermeer Emotionele momenten bruidsreportage zoetermeer Bruidsboeket zoetermeer trouwauto Bruidsboeket met pioenrozen bruidsfoto Corsage bruidegom bruidsfoto zoetermeer Fotoshoot bruiloft hofstede meerzigt zoetermeer Fotoshoot bruidsfoto hofstede meerzigt zoetermeer Beloved fotografie bruidsfotograaf hofstede meerzigt zoetermeer Fotoshoot met sluier bruidsfoto hofstede meerzigt bruidsfotografie Bruidsreportage bij hofstede meerzigt zoetermeer Trouwen in zoetermeer hofstede meerzigt Trouwceremonie bij hofstede meerzigt in Zoetermeer Trouwlocatie hofstede meerzigt zoetermeer bruidsfotografie Trouwlocatie hofstede meerzigt zoetermeer trouwreportage Bellen blazen op je bruiloft hofstede meerzigt zoetermeer Duiven bruiloft zoetermeer hofstede meerzigt bruidsfoto Duiven loslaten bruiloft hofstede meerzigt trouwreportage Bruidstaart aansnijden hofstede meerzigt zoetermeer Bruidstaart zoetermeer hofstede meerzigt bruidsfoto Receptie bruiloft hofstede meerzigt trouwreportage zoetermeer Decoratie diner bruiloft hofstede meerzigt zoetermeer bruidsfotograaf Diner bruiloft hofstede meerzigt bruidsreportage zoetermeer

Comments

comments

Menu