Bruidsreportage in Amersfoort en Soesterberg

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze bruidsreportage in Rotterdam of deze bruidsreportage bij Kasteel Geldrop. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Op 14 juni mochten we een bruidsreportage maken voor Dennis en Inge én Dylan. Ze zijn al heel lang samen en besloten het nu officieel te maken samen met hun zoon Dylan en familie en vrienden. We vonden Dennis en Inge al meteen een heel erg leuk stel bij onze eerste ontmoeting, maar vooral Dylan heeft écht ons hart gestolen! Een heerlijke spring-in-‘t-veld 🙂

De trouwreportage startte 14 juni in Amersfoort, Micha begon de dag met Dennis en Dylan om de echt mannen-voorbereidingen vast te leggen. Ik reed zelf door naar Inge om haar voorbereidingen te kunnen fotograferen. Niet veel later racete de mannen met een stoere Mustang als trouwauto richting Inge en familie en kon de trouwdag écht beginnen.

Deze begon met een fotoshoot in Amersfoort langs de oude stadsmuur en Muurhuizen om te eindigen op het dak van Inge’s werk. Dat was nog eens een uitzicht! En wat een geluk hadden we met het weer! Dylan kon op het dak zijn lol niet op en vond vooral het karretje wat gebruikt wordt bij het glazenwassen uitermate interessant.

In Soesterberg in het klooster Cenakel van Kontakt der Kontinenten, vond vervolgens de ceremonie plaats. Waarna er met het prachtige weer heerlijk buiten kon worden ge-toast en ge-taart. En het grasveld was natuurlijk de ideale plek om lekker los te gaan voor de kinderen!
Aan het einde van de middag was het voor ons weer tijd om te vertrekken, maar hebben Dennis, Inge, Dylan en de gasten nog heerlijk gedineerd en vervolgens hebben ze in het klooster Cenakel verder gefeest.

Trouwfoto Amersfoort kapsel bruid

Voorbereidingen bruid trouwreportage Amersfoort Soesterberg

First Look bruidsreportage Amersfoort 2

Fotoshoot bruidsreportage Amersfoort

Fotoshoot trouwfotografie Amersfoort landschap

Fotoshoot trouwfotografie Amersfoort Lange Jan

Fotoshoot bruidsfotografie Amersfoort op het dak

Fotoshoot bruidsreportage Amersfoort op het dak

Bruidsreportage_Amersfoort_Soesterberg_27

Bruidsreportage_Amersfoort_Soesterberg_31

Bruidsreportage_Amersfoort_Soesterberg_32

Bruidsfotografie Soesterberg taart aansnijden

Bruidsreportage_Amersfoort_Soesterberg_37

Bruidsfotografie Soesterberg ballonnen

Bruidsfotografie Soesterberg schoenen gras

Comments

comments

Menu