Bruidsreportage Almere en Landgoed Waterland

Dit is een oudere bruidsreportage, wil je recenter werk bekijken? Bekijk dan bijvoorbeeld deze toffe bruidsreportage in Buren of deze bruidsreportage in Scheveningen. Op ons blog vind je altijd de meest recente bruidsreportages.

Voor de bruidsreportage van Shelley en Coen mochten we prachtige locaties bezoeken, waar we als fotograaf helemaal blij van worden. Eerst mochten we op weg naar Almere, waar ik Micha afzette bij Coen en zijn ouders en ik doorreed naar het huis van het bruidspaar. Daar waren de zenuwen al aardig toegeslagen bij de bruid en haar moeder, dat was dus even aardig stressen toen de panty van Shelley stuk ging! Gelukkig ging de tijd waarin ze op Coen moest wachten daardoor ook wel extra snel ๐Ÿ˜‰ Want tja, dat wachten is toch altijd wel het meest spannende en zenuwslopende moment!

Nadat Coen en Shelley elkaar voor het eerst mochten bewonderen scheurde ze weg in hun prachtige trouwauto, een Aston Martin! De bestemming was de Gateway Diner in het Beatrixpark, daar werd een hamburger klaargemaakt en twee lekkere milkshakes. De locatie was prachtig en de shoot ontspannen en door het eten ook nog eens lekker ๐Ÿ˜‰

Na de fotoshoot was het tijd om op weg te gaan naar Landgoed Waterland in Velsen, nog zo’n toplocatie! Hier heeft het bruidspaar en hun gasten de rest van de middag, avond, nacht en ochtend vertoefd, heerlijk ontspannen dus. Na de persoonlijke en intieme trouwceremonie was het tijd voor taart, toost, bellenblazen, groepsfoto’s, borrelen, de bruidssuite bekijken en dineren! Maar de afsluiter van de dag was natuurlijk een knalfeest, waarbij Micha even lekker los mocht gaan met een polaroid camera in een geheim kamertje ๐Ÿ˜‰ De polaroids werden aan het einde van de avond als verrassing in de bruidssuite gezet, leuk idee!

Oude foto bruiloft fotograaf

bruidsfotograaf Almere

trouwfotograaf Almere

first look bruidsreportage Almere

bruid auto bruidsfoto Almere

gateway diner Almere

Gateway diner bruidsfotografie

gateway diner bruidsfoto

fotoshoot Almere bruiloft

Gateway diner bruiloft foto

Gateway diner hamburger bruiloft

Gateway diner fotoshoot bruiloft fotograaf

Milkshake bruid bruidsfotografie gateway diner Almere

Landgoed Waterland bruidsfotografie

trouwen op Landgoed Waterland Velsen

emotie bruidsreportage landgoed waterland

trouwreportage Landgoed Waterland

live muziek trouwen landgoed waterland

bruidsmeisje Landgoed Waterland bruidsfoto

hartjesboom bruiloft landgoed waterland

bellenblazen bruiloft bruidsfoto landgoed waterland

huwelijk landgoed waterland bruidsfotograaf

taart en toost bruiloft landgoed waterland

wands bruiloft stafjes

band live muziek landgoed waterland

polaroids op je bruiloft

Comments

comments

Menu