Werkwijze

Hoe we als bruidsfotografen te werk gaan

Bij Trouw Trendy krijg je niet één bruidsfotograaf, maar twee bruidsfotografen die jullie bruiloft vastleggen. Wat het voordeel is van twee bruidsfotografen? Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat we alles vanuit twee hoeken kunnen fotograferen, daarnaast kunnen we heel gemakkelijk opsplitsen. Zo fotografeert Micha de voorbereidingen van de bruidegom en Floortje die van de bruid. Een ander voordeel is dat we twee verschillende bruidsfotografen zijn, we hebben allebei onze favoriete lenzen en fotograferen beide op een verschillende manier. Zo ontstaat er een heel compleet en gevarieerd beeld van jullie bruiloft.

Bij het maken van een bruidsreportage houden wij ons zoveel mogelijk op de achtergrond, terwijl jullie jullie dag beleven zoals jullie hem zouden beleven zonder bruidsfotografen om jullie heen. Wij maken ondertussen foto’s van alle gebeurtenissen, de lieve mensen om jullie heen en natuurlijk ook alle details waar jullie zoveel aandacht aan hebben besteed.

Tijdens de trouwdag ruimen we vaak ook een moment in voor een fotoshoot op een mooie locatie. Veel stellen vinden dit een spannend moment of voelen zich ongemakkelijk. Dit is absoluut niet nodig! Wij vragen jullie niet om te poseren of om op commando te lachen, de fotoshoot is juist een ontspannen moment voor jullie samen. Jullie genieten van elkaar terwijl wij jullie langs mooie plekjes loodsen en met leuke vragen, opdrachten of spelletjes op de proppen komen. De foto’s die worden gemaakt tijdens dit moment zijn daardoor niet alleen maar ‘plaatjes’ van jullie in jullie mooie kleding, maar ook een herinnering aan een leuk moment.

Na afloop van de bruiloft

Na afloop van de bruiloft zetten wij jullie foto’s zo snel mogelijk op een speciaal voor jullie gemaakte website. Deze website kunnen jullie naar hartenlust delen met jullie vrienden en familie, zodat ook zij mee kunnen genieten van de foto’s. Via deze website kunnen losse foto’s besteld worden (maar ook canvas en andere fotoproducten), maar jullie krijgen uiteraard ook alle foto’s op een USB stick. Tot slot kunnen wij een exclusief trouwalbum voor jullie samenstellen.

Een trouwreportage boeken

Als bruidsfotograaf gevestigd in Hoorn, zijn we veel actief in de regio rond Amsterdam. We zijn uiteraard ook in te zetten buiten Amsterdam, in heel Nederland (of het buitenland :)).

Het maken van een bruidsreportage zien wij als iets heel persoonlijks en intiems. We komen dichtbij, maar zijn daarnaast ook ‘onzichtbaar’ en vinden het daarom heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons. Wat ons kenmerkt is onze goede dosis humor, spontaniteit, zorgzaamheid en een aversie tegen ‘stijfheid’. Veel belangrijker echter nog voor ons: wat kenmerkt jullie…??
We maken daarom graag kennis met jullie!

Voor meer informatie over een trouwreportage door ons, kun je ons altijd even bellen (06-48356755) of e-mailen: info@fotostudio2.nl

Fotoshoot bruiloft in de wind langs het strand scheveningen
Snoeppotten bruiloft diy candy
Bruidsfotografie voorbereidingen rotterdam trouwfotografie
Menu