Bruidsfotografie Workshop in Bologna

Als bruidsfotografen hebben we altijd een missie en onze missie is om continu onze bruidsfotografie te blijven verbeteren. Dit doen we onder andere door heel kritisch naar elkaars werk te kijken en bruidsfotografie is bij ons altijd wel het gesprek van de dag. Het is echter ook wel eens verfrissend om de mening van een andere bruidsfotograaf te horen en geïnspireerd te raken door een andere werkwijze.

Ik (Floortje) ging daarom naar Bologna in Italië voor de Kickass Workshop Bruidsfotografie van Ralf van Eppel Fotografie. Wat was het ontzettend tof! Bologna is echt een prachtige stad, met de prachtige warme kleuren en sfeervolle galerijen. Anke en Guido gingen als bruidspaar mee voor de workshop, wat een heerlijke, gezellige mensen en wat hadden ze veel geduld met ons 🙂

Wat ik mee heb genomen van de workshop is de inspiratie en motivatie om meer met flitstechnieken te gaan experimenteren en de wens om ook eens met één van onze stellen naar een te gekke stad als Bologna te gaan voor een toffe fotoshoot natuurlijk!

Hieronder een kleine impressie van de workshop (de foto’s die gemaakt zijn tijdens de (dans)avonden laat ik maar achterwege :P)

Bologna italie bruidsfotografie workshop eppel fotografie Bologna italie bruidsfotografie workshop bibliotheek bruid trouwen Bologna italie bruidsfotografie workshop bibliotheek eppel fotografie kickass bruidsfotografie workshop italie bologna trouwen bruidsfotograaf Trouwen in Italie bologna bruidsfotografie workshop bruidspaar trouwen in italie bologna bruidsfotografie workshop Basiliek bologna bruidsfoto weddingphoto bruidspaar trouwen beloved bruidsfotografie fotoshoot loveshoot trouwen in italie bruidsfotografie italie bologna basiliek trouwfotografie trouwen bruidspaar

Comments

comments

Menu