Over de bruidsfotografen

De fotografen

Wij zijn Micha en Floortje, twee jonge mensen met een passie voor fotografie en beeldbewerking. En ja, we zijn een ‘stelletje’ 😉 al héééél lang. We werken als bruidsfotografen altijd samen en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf en onze fotografie te halen. We kunnen kritisch zijn naar elkaar, maar we steken elkaar ook aan in ons enthousiasme en werken tijdens bruidsreportages met groot plezier en veel enthousiasme!

Onze visie

Een goede dosis humor, spontaniteit, zorgzaamheid en een aversie tegen ‘stijfheid’, dat is wat ons kenmerkt. Geen strak geposeerde foto’s en ‘camera smiles’ dus! We zijn dol op bruidsparen die net zo relaxed zijn als wij, bruiloften die nét een beetje anders zijn, toffe trouwlocaties waar ons fotografenhart sneller van gaat kloppen en natuurlijk twee mensen die stapelverliefd op elkaar zijn en hun bruiloft op een bijzondere manier vastgelegd willen hebben!
Wanneer je ons als bruidsfotograaf inhuurt om je huwelijksdag vast te leggen, willen we dat, wanneer je de bruidsreportage terugkijkt, de dag weer herleeft door het bekijken van de foto’s. We leggen alle belangrijke momenten, de emoties en de (grappige) details vast en laten jullie die dingen zien die jullie op de grote dag zelf niet konden zien. We zeggen altijd tegen bruidsparen dat ze moeten doen alsof we er niet zijn, wij zijn er om te registreren, niet om te regisseren!

Wij als bruidsfotograaf…

Willen jullie ons er als bruidsfotograaf bij hebben op jullie huwelijksdag? Het maken van een bruidsreportage zien wij als iets heel persoonlijks en intiems. We komen dichtbij, maar zijn daarnaast ook ‘onzichtbaar’ en vinden het daarom heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons. We leren jullie dan ook graag kennen!

Bruidsfotograaf Micha Sodderland

Micha

Bruidsfotograaf

Micha is de eeuwige jongen, altijd energiek, sociaal en vol humor. Daartegenover staat dat hij heel kritisch en perfectionistisch is en continu bezig is zijn vaardigheden te verbeteren. Naast fotograaf is Micha op de eerste plaats een papa, zo eentje van wie alles mag en die altijd meespeelt met de kinderen.

Micha is niet alleen bruidsfotograaf, maar ook gespecialiseerd in interieurfotografie

Twee bruidsfotografen

Wij samen

Bruidsfotograaf x 2

In de fotografie hebben we samen een passie gevonden, wat begon als een gezamenlijke hobby is nu onze fulltime job geworden. We vullen elkaar aan, bekritiseren elkaar, groeien van elkaar en hebben ondertussen heel veel lol terwijl we ons vak uitoefenen! Naast de fotografie zijn onze twee dochters het allerbelangrijkst voor ons. Ze zijn onze grootste bronnen van inspiratie (en slaapgebrek ;)) en we houden er van om met ze te spelen, leuke dingen te doen en ons te verwonderen over hun ontwikkeling. Verder houden we van reizen, shoppen, leuke voorstellingen, Amsterdam, drankjes aan het strand of een terras, veel lachen, illustreren (Floortje) en kickboksen (Micha)!

Bruidsfotograaf Floortje Visser

Floortje

Bruidsfotograaf

Floortje is de zorgzame helft van Trouw Trendy, met een grote liefde voor kinderen. Naast fotografie houdt zich bezig met illustreren en werkt ze aan twee prentenboeken voor haar dochters. Daarnaast heeft ze in maart 400 kilometer gefietst in Vietnam in de strijd tegen kindhuwelijken (zie http://trouwtrendy.nl/cycleforplan/).

Menu