Over de bruidsfotografen

De fotografen

Wij zijn Micha en Floortje, twee jonge mensen met een passie voor fotografie en beeldbewerking. En ja, we zijn een ‘stelletje’ 😉 al héééél lang. We werken als bruidsfotografen altijd samen en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf en onze fotografie te halen. We kunnen kritisch zijn naar elkaar, maar we steken elkaar ook aan in ons enthousiasme en werken tijdens bruidsreportages met groot plezier en veel enthousiasme!

Onze visie

Een goede dosis humor, spontaniteit, zorgzaamheid en een aversie tegen ‘stijfheid’, dat is wat ons kenmerkt. Geen strak geposeerde foto’s en ‘camera smiles’ dus! We zijn dol op bruidsparen die net zo relaxed zijn als wij, bruiloften die nét een beetje anders zijn, toffe trouwlocaties waar ons fotografenhart sneller van gaat kloppen en natuurlijk twee mensen die stapelverliefd op elkaar zijn en hun bruiloft op een bijzondere manier vastgelegd willen hebben!
Wanneer je ons als bruidsfotograaf inhuurt om je huwelijksdag vast te leggen, willen we dat, wanneer je de bruidsreportage terugkijkt, de dag weer herleeft door het bekijken van de foto’s. We leggen alle belangrijke momenten, de emoties en de (grappige) details vast en laten jullie die dingen zien die jullie op de grote dag zelf niet konden zien. We zeggen altijd tegen bruidsparen dat ze moeten doen alsof we er niet zijn, wij zijn er om te registreren, niet om te regisseren!

Menu