Alles voor een droombruiloft

Sta je aan het begin van de organisatie van jullie bruiloft? Of ben je gewoon nog op zoek naar wat inspiratie? Westwing.nl heeft een heleboel tips en inspiratie in kaart gebracht voor jullie droombruiloft, waaronder een lijstje van ‘droom’ bruidsfotografen in Nederland en ze hebben ons er ook in gezet, jippie!

Hoe vind je de bruidsfotograaf die bij je past?

Westwing geeft een aantal goede tips voor het vinden van de bruidsfotograaf die bij je past, bedenk bijvoorbeeld van tevoren welke stijl bij jullie past. De stijl van onze bruidsfotografie kan omschreven worden als journalistiek en artistiek. We leggen jullie dag vast zonder daarbij in te grijpen of aanwijzingen te geven (behalve tijdens het ‘fotoshoot’ moment dan, maar zelfs dan is het minimaal) en we proberen daarbij artistieke invalshoeken te vinden. We maken daarmee een stijlvolle, creatieve reportage van jullie te gekke dag!

Enthousiaste reactie bruid first look bruiloft bruidsfotografie gelderland

Selfies bruiloft bruidsfotografie rijswijk

Lol hebben met een fotodoos en props bruidsfoto

Dansen met je opa op je bruiloft bruidsfotografie

Duiven los laten op je bruiloft bergen aan zee bruidsfoto

super tof trouwfeest iedereen danst en heeft lol bruidsreportage bruidsfotografie

Om te gekke, ontspannen, vrolijke, maar ook emotionele beelden te kunnen maken komen we heel ‘dichtbij’. Het maken van een bruidsreportage is iets heel intiems en we vinden het dan ook heel belangrijk dat jullie je als bruidspaar bij ons op jullie gemak kunnen voelen en jullie jezelf kunnen zijn, maar andersom is het ook belangrijk dat wij hetzelfde kunnen. We vinden het belangrijk dat er op jullie dag gelachen wordt en wij naast onze fotografie, ook gezelligheid meebrengen!

Comments

comments

Menu